2777
2789
شما هم هنوز سنی نداری  اگه میدونی میشه یه زندگی اروم رو باهاش بسازی جدا نشو اما باید یه تضمین ...

من لیسانس دارم وچهره طبیعی زیبایی دارم اطرافیان میگن فرصت خوب زیادگیرت میاد. ولی من از تو داغونم نه حال سرکار رفتن دارم نه اعتمادی برام مونده وهنوزم تو خاطرات خوبمون غرقم

تمام ایناروبااشک نوشتم خانوادشومیسپرم ب حال دلم ک ذره ای آرامش ندارم

مطمئن باش خدا جوابشونو میده 

دستت رو بذار رو قلبت و این ایه رو بخون خیلی ارامش بخشه 

الا بذکر الله تطمئن القلوب 

بخون تا اروم شی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من لیسانس دارم وچهره طبیعی زیبایی دارم اطرافیان میگن فرصت خوب زیادگیرت میاد. ولی من از تو داغونم نه ...

این طبیعیه وضعیت الان منم همینه منم واقعا داغونم 

اما این دوران باید بگذره من با مشاورای زیادی صحبت کردم همشون میگن یه مدت میشه تا همه چیو فراموش کنی و واقعا هم سخته اما چیزی نیست که تمومی نداشته باشه بالاخره تا چند ماه دیگه کاملا غم هات تموم میشن 

عزیزم  چقد شما مهربونی ولی شما به فکر زندگی خودت باش و ارامش خودت  هیچ چیزی مهم تر از ا ...

دعاکن برام خداب دلم آرامش بده. ب قلبم وسعت بده خیلی دلم کوچیک شده باکوچیکترین ناملایمتی میشکنه خدانصیب هیچ زنی نکنه

سلام عزیزم شما طلاقتون ثبت شد؟ یعنی قانونی جدا شدین یا برگشتی به شوهرت؟

عزیزم توهمین ماه میریم براکاراثبت نه دیگه جدامیشیم بااینکه سخت ترین اتفاق زندگیم. هیچ تلاشی نکردبرابرگشتنم 

عزیزم توهمین ماه میریم براکاراثبت نه دیگه جدامیشیم بااینکه سخت ترین اتفاق زندگیم. هیچ تلاشی نکردبراب ...

چقدر ناراحت شدم. تو یه پستی تاپیک یکی از کاربرا خیلی از شوهرت دلخور بودی و نوشته بودی حتی یه روز از زندگیت مونده باشه طلاق میگیری. فکر میکردم توام خوشحالی که داری جدا میشی. 

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
چقدر ناراحت شدم. تو یه پستی تاپیک یکی از کاربرا خیلی از شوهرت دلخور بودی و نوشته بودی حتی یه روز از ...

خیلی اذیت بودم تواون زندگی ولی اگه کمی محبت میکردمیبخشیدمش وکنارمیومدم باهاش. اولین مردی ک اومدتوزندگیم بود.خیلی زیادمنوب خودش وابسته کردانقدرهمچیزخوب بودتااینکه خانوادش دخالت کردن وکم کم بحثمون بالاگرفتودورشدیم ازهم. من تلاش کردم برابرگشت ب زندگی چون طلاق برام سخت بودولی متاسفانه اون نه فقط فاصله گرفت خیلی شرایط سختی گذروندم الان فقط میگم خدایااون من بودم چجورتاب آوردم

خیلی اذیت بودم تواون زندگی ولی اگه کمی محبت میکردمیبخشیدمش وکنارمیومدم باهاش. اولین مردی ک اومدتوزند ...

متاسفم عزیزم ان شاالله که از این به یعد همیشه شاد و خوشبخت باشی

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿