2777
2789
به خدا منم همینم  خیلی بده 😭😭😭

ببین خیلی خاطره دارم من خیلی احساسیم بخداتوهرکاری فقط یا اون میفتم اون چطورتونس ازمن بگذره من طلاقم تحمیلی بود. خیلی دوسم داشت خیلی من ب خودش وابسته کرد بعد رهام کرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توچیکارمیکنی چی آرومت میکنه

منم همش غصه میخورم روزی نیست که گریه نکنم 

اما فکرشو که میکنم میگم خداروشکر که حالا خودشو نشون داد الان جدا بشم خیلی برام بهتره 

برا اروم شدن کتاب صوتی چهار اثر فلورانس رو گوش میدم حس بهتری بهم میده

ببین خیلی خاطره دارم من خیلی احساسیم بخداتوهرکاری فقط یا اون میفتم اون چطورتونس ازمن بگذره من طلاقم ...

چقد ما شبیه همیم 

منم خیلی احساسی ام و اطرافیانم بارها بهم گفتن 

منم همش یاد لحظه هایی که باهم بودیم میوفتم 

یا بیرون که میرم یادم میاد اونجاها باهم بودیم و واقعا عذابم میده 

اولش

منم همش غصه میخورم روزی نیست که گریه نکنم  اما فکرشو که میکنم میگم خداروشکر که حالا خودشو نشون ...

ببین همش میگم کاش بم خیانت می‌کرد خط قرمزم. ولی خیلی هواموداشته خیلی زیادهمه حسرت زندگیم میخوردن ولی با دخالت خانوادش ازم فاصله گرفت انقدردورشدک کنارش افسردگی گرفتم فقط میخواست تمومش کنه خانوادم نذاشتن ک برم اونم هیچ اصراری نکرد راحت قبول کردجداشدنو

ببین خیلی خاطره دارم من خیلی احساسیم بخداتوهرکاری فقط یا اون میفتم اون چطورتونس ازمن بگذره من طلاقم ...

اونم منو حسابی وابسته خودش کرد

اولش با کلک اومد جلو و منو خام خودش کرد و من با خودم گفتم دیگه همچین مردی وجود نداره و حاضر به ازدواج باهاش شدم 

اما یکم که گذشت روی واقعی خودشو نشون داد 

عزیزدلم انشالله حال دلت زودتر خوب بشه

ممنونم. فقط میگم خدایاخوشبخت شه پرم ا عذاب وجدان خیلی زور دم درست شه امااون ناامیدشده بود. دلم براش میسوزه وازهم دوریم نمیدونم توچ حالیه

ببین همش میگم کاش بم خیانت می‌کرد خط قرمزم. ولی خیلی هواموداشته خیلی زیادهمه حسرت زندگیم میخوردن ولی ...

خدا لعنت کنه این خانواده هایی که باعث خراب شدن زندگی ها میشن 

اونم خانوادش خیلی تو زندگیمون دخالت کردن 

باباش همش کار یادش میداد و تو زندگیمون اظهار نظر میکرد و باعث دعوامون میشد 

به نظرم باز با مشاور صحبت کن حتما راهنماییت میکنه 

چقد ما شبیه همیم  منم خیلی احساسی ام و اطرافیانم بارها بهم گفتن  منم همش یاد لحظه هایی ک ...

امشب باخالم بیرون بودم باورکن وسط خندم بغض کردم خداروشکر توشهرخودم زیادباهاش خاطره ندارم اماتوهرکاری یادشم کاش هیچوقت ب زندگیم نمیومد

خدا لعنت کنه این خانواده هایی که باعث خراب شدن زندگی ها میشن  اونم خانوادش خیلی تو زندگیمون دخ ...

حتمامیرم مشاوره. من الانم قرص اعصاب میخورم برامعدم ک عصبی.همش درحال گریه کردنم خانوادم ک میگن بهتروبازم فرصت داری. ولی من حس میکنم ی تیکه ازوجودموکندن نه خواب نه خوراک ناامیدناامیدم انگارگمم

اگه دوسش داری یجوری نزار بره زود توافقی جدا نشو واسه دوباره داشتنش تلاش کن نا امید نشو

قبلااین کار کردم کینه ای حتی مشاورم گفت میدونم جدایی ب نفعمه اماخیلی وابستشم ودیگه خانوادم بمیرمم نمی‌ذارن برم ازونطرفم همسرم هیچ اصراری نکرد