2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میشه دلیل سقطت رو بگی

منم توی همین سن سقط کردم چند سال گذشته ولی هنوز حالم بده بابتش خیلی پشیمونم 

کاربری دوباره دونفره شد . دو دوست یک متاهل بهار و یک مجرد الهه . قدر خودتو بدون خودتو در آغوش بگیر .از تو فقط یه دونه هست مهربون ❤️
سقط قتله ، این کلیپ رو ببین https://uupload.ir/view/vid_20220416_155107_786_g2fb.mp4/

بمیرم واسه بچم 😭😭😭😭😭

کاربری دوباره دونفره شد . دو دوست یک متاهل بهار و یک مجرد الهه . قدر خودتو بدون خودتو در آغوش بگیر .از تو فقط یه دونه هست مهربون ❤️
نمی دونم دلیلت چیه ولی هرچی هست برای قتل موجه نیست شاید با سقطش بخوای مثلا زندگیت بدتر نشه اما مطمئ ...

عزیزم شرایطم بد نیست افتصاحه هم از نظر جسمی هم روحی تا الانم صبر کردم دیدم واقعا توان ندارم 

یه بچه کوچیکم دارم آخه

گناه گناه گناهه نکن تو رو خدا 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
عزیزم شرایط اصلا خوب نیست مخصوصا حال روحی خودم افسردگی شدید دارم و مشکلات جسمی و ...

شاید اون دوای مشکلت از طرف خداست صبور باش با خدا باش از خودش بخواه دلت آروم کنه

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
میشه دلیل سقطت رو بگی منم توی همین سن سقط کردم چند سال گذشته ولی هنوز حالم بده بابتش خیلی پشیمونم&n ...

افسردگی شدید دارم 

بعد چندین بار کرونا گرفتن حس بویایی و چشاییم کامل تغییر کرده یک ساله الان خوب نشده غذا نمیتونم بخورم بدنم به شدت ضعیف شده یه بچه کوچیک هم دارم 

دانشگاه و مشکلات زندگی هم که هست واقعا الان دو راه دارم یا خودکشی یا سقط 

میشه بگی شما چجوری سقط کردی و چند هفته

نمیدونم توی چه شرایطی هستی ولی خواهش میکنم سقط نکن. گناه داره، با سقط حال جسمی و روحی خودتم بهم میریزه. نکن لطفا گناه داره😓

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
چرا درست درمون پیشگیری نمیکنید که یه بچه بی گناه درست نکنید  از خدا نمیترسین نه؟ الله توکلی ن ...

اتفاقا من خیلی حساس بودم رو این موضوعات و واقعا چندساله که هیچ مشکلی نداشتم الان دیگه مخ خودمم سوت کشیده که چطوری ممکن بوده 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز