2821
2789

منم شرایطی نسبتا شبیه شما داشتم الان اون فسقلی ۴ ماهشه وکنارم خوابیده و خدارو شکر که سقط نکردم....وقتی اومد نصف مشکلاتم حل شد.اگه واقعا درست حسابی جلوگیری داشتی پس مطمعن باش کار خدا بی حکمت نیست.سقط نکن گلم

به خاطر مشکلات شدید روحی و جسمی میخوام اینکارو بکنم و یه سری مشکلات دیگه

پس میخوای یه مشکل سنگین تر به مشکلاتت اضافه کنی با کشتن بچه ت...؟؟

برو مشکلاتتون حل کن...

زورت به یه بچه مظلوم بی دفاع رسیده که پناهی جز خدا نداره...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مسئله اینکه انقدر بارداری اول خوشحال و آروم بودم کلی دعا کلی حال خوب بعدش بچم نارس به دنیا اومد و مش ...

منم باردار بودم گفتن بچه م کلاب فوت و مشکل گوارشی داره، اون موقع از عوارض آمینو چیزی نمیدونستم، دو هفته بعد آمینو سقط شد...

هنوز که هنوزه دارم از این حماقتم میسوزم...

شاید اگه این آزمایش لعنتی رو نمی‌دادم بچم الان بغلم بود

منم باردار بودم گفتن بچه م کلاب فوت و مشکل گوارشی داره، اون موقع از عوارض آمینو چیزی نمیدونستم، دو ه ...

نه عزیزم کاری تو حکمت خدا بوده واقعا نگه داری این بچه ها صبر میخواد مخصوصا اگه خلق و خوشون نا آروم هم باشه 

همین که خود بچه اذیته دل آدم کباب میشه

سلام همشهری جان.الان تاپیکت رو دیدم.نگه داشتن بچه بدخو واقعا صبر ایوب میخواد.و اینکه توی بارداری کم صبرتر میشی.یه سؤال عزیزم...همسرت چقدر همراهته؟چون هیچی به اندازه همراهی همسر حالتو بتتر نمیکنه.اگرهم توی این زمینه مشکل داری خودت دست به زانوی خودت بگیر و یا علی بگو.خدا این توانایی رو درتو دیده که مسئولیت دو تا از هدیه هاشو بهت داده....برو حرم.نذر کن.بگو پنج تا حدیث کسا نذر نرجس خاتون مادر امام زمان عج میکنم که به پسرشون سفارشم رو بکنن...من سقط نمیکنم و توکل میکنم...شمام کمک کن حالم بهتر شه. به دلم خورده جواب میگیری....

با نشستن و افسره ام افسرده ام گفتن حالت بدتر میشه فقط.حال روحی ما دست خودمونه....ذکر زیاد بگو....ذکر یا فتاح....ذکر یا صبور.......صلوات که معرکه ست.هرموقع فکرای بد و ناجور اومد توی ذهنت با صلوات دفعش کن.

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

نه عزیزم کاری تو حکمت خدا بوده واقعا نگه داری این بچه ها صبر میخواد مخصوصا اگه خلق و خوشون نا آروم ه ...

ولی رنج و اذیتش به اندازه زجر کش کردنش تو فرایند سقط نیست!

غیر انسانی ترین و غیر اخلاقی ترین کار ممکن کشتن این طفلک های بی دفاعه

با سقط، شما یک نفر رو نمیکشین، نسلی که میتونست بعدش به وجود بیاد رو سوزوندی به بهانه اینکه حالم خوب نیست و ...

ولی رنج و اذیتش به اندازه زجر کش کردنش تو فرایند سقط نیست! غیر انسانی ترین و غیر اخلاقی ترین کار مم ...

چی بگم بخدا 

وقتی تا به دنیا بیاد چند ماه گچ پا و عمل ... بعدشم یه وسیله سنگین رو میبندن به پاها چندین ماه بچه شبا تا صبح پاهاشو میکوبید جیغ میزد 

بعدشم که خداروشکر ما نذر و دعا زیاد کردیم زودتر خوب شد 

وگرنه بچه های دیگه رو میدیدم دوباره تو سن ۲ سال ۴ سال عمل دیگه میکنن و کفشای مخصوص باید پا کنن و ... شکل پای بچه بازم مثل پای دیگش نیست سایزش هم یکم فرق داره 

مشکلات گوارشی که نگم چه قدر بده حساسیت به لاکتوز داشت و رفلاکس شیر مادر و شیر خشک معمولی نمیتونست بخوره 

شیرخشک های مخصوص مثل زهرمار ،از دلدرد تا ۹ ماه خودشو جمع میکرد گریه کبود میشد از گشنگی اصلا خواب نداشت 

هرچی هم میخورد مدام بالا میاورد

۱ سال و خرده ای زجر کش شد 

چی بگم بخدا  وقتی تا به دنیا بیاد چند ماه گچ پا و عمل ... بعدشم یه وسیله سنگین رو میبندن به پا ...

الهی بگردم طفلی رو.ان شاءالله از این ببعد خوب باشه و نینی جدید هم خستگی قبلی رو از تنت دور کنه

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

چی بگم بخدا  وقتی تا به دنیا بیاد چند ماه گچ پا و عمل ... بعدشم یه وسیله سنگین رو میبندن به پا ...

خدا حتما حواسش به شما هست که با دل و جون به یکی از بنده هاش خدمت کردی،

چرا تو بارداری این مشکل برای بچه تون پیش اومد؟؟

سکته دیگه دست خودت نیست اماکشتن نفس دیگری اومم عمدا گناهش بزرگتره چه برسه به اینکه اون طفل چقدمظلو ...

منم بچم ۴ ماعش بود حامل شدم نمیدونم نگه دارم یا بندازم.اوضاع خیلی سختع؟؟؟؟؟؟

برا سلامتی نی نیم لطفا صلوات بفرستید❤️❤️خدا جونم مرسی نا امیدم نکردی❤️
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792