2821
2789
شاید اون دوای مشکلت از طرف خداست صبور باش با خدا باش از خودش بخواه دلت آروم کنه

خیلی اتفاقا دعا کردم که اگه به صلاحه خدا خودش نشانه بفرسته ولی هرروز بدتر میشه اوضاع 😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه مجبور شم از شدت فشارهای روم خودکشی کنم یا سکته کنم نمیدونم هرچی .... این گناهش بیشتر نیست ؟  ...

ببین عزیزم. هم خودکشی هم سقط هر دو حرامن. از چاله تو چاه افتادنن، گناه گناهه تبصره و چیز اضافه ای هم بهش نمیشه چسبوند، شما میگی جلوگیری سفت و سخت داشتی ولی وقتی این بچه بوجود اومده توش چیزی جز خواست خدا میبینی؟ هدیه‌ی خداست گناه داره خواهش میکنم 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
نمیدونم توی چه شرایطی هستی ولی خواهش میکنم سقط نکن. گناه داره، با سقط حال جسمی و روحی خودتم بهم میری ...

به خاطر مشکلات شدید روحی و جسمی میخوام اینکارو بکنم و یه سری مشکلات دیگه

چرا گناه به این بزرگی رو انجام‌بدید...

با زنده به گور کردن دختران ۱۴۰۰ سال قبل چه فرقی میکنه؟!

نمیخوادش حداقل بدیدش به اونایی که ندارند....

*کاربر مرد*اگر دین ندارید آزاد مرد باشید....*امام‌حسین‌علیه السلام*
اگه مجبور شم از شدت فشارهای روم خودکشی کنم یا سکته کنم نمیدونم هرچی .... این گناهش بیشتر نیست ؟  ...

خودکشی اون دنیا عذابی داره که قابل وصف نیست بخدا راست میگم هیچ کار غیر منطقی نکن فقط فکرت عوض کن یه کم با خدا باش ایمان نداری ترس خدا نداری کاری که شده تحمل کن بگو خدایا خودم زندگیم بچم میسپارم به خودت اگه مشکلت حل نشد بیا تاپیک بزن هر فحشی داری نثارم کن خدا از مادر مهربونتره 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

باور کن حالت خیلی بدتر میشه، فرصت زندگی رو از یکی بخوای بگیری گناهش کم نیست، یکم بیشتر فکر کن 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

تو سقط هم بکنی مشکلاتت بیشتر میشه! فکر کردی عذاب وجوان میزاره آروم بمونی؟ دیوونت میکنه ، مشکلاتت نه تنها کم نمیشه تازه زیاد تر هم میشه

تیکر ارزوی دختر دارشدنم 😍 یه دختر مو فرفری😍
دوستان ممنون از همگی و اظهار نگرانی و دلسوزی  اگه کسی واقعا جایی یا کسی رو میشناسه لطف کنه ...

منم مشهدی ام حرم رفتم دعا میکنم امام رضا خودش کمکت کنه که بتونی بچه رو نگه داری 🌹

تیکر ارزوی دختر دارشدنم 😍 یه دختر مو فرفری😍
خودکشی اون دنیا عذابی داره که قابل وصف نیست بخدا راست میگم هیچ کار غیر منطقی نکن فقط فکرت عوض کن یه ...

نمیدونم چی بگم بخدا 

الان من باید دارواعصاب و هزارتا داروی دیگه مصرف کنم ، خب چی از این بچه درمیاد 

تازه مدام افت فشار خون و قندخون ، حالت تهوع وحشتناک و ... اصافه شده بهم 

واقعا دیگه بریدم نمیدونم 

موقع بچه اولم کلی شوق و ذوق داشتم دهنم سرویس شد صبر کردم تا الانم که نزدیک ۳ سالشه هنوز روزی دوبار ازدستش گریه میکنم

خب برای افسردگیت باید بری دکتر عزیزم

کسی رو میشناسم که با وجود افسردگی شدید بچه دار شد و اتفاقا بهتر هم شد بعد از زایمانش 

عزیز دلم سقط مشکلاتت رو بیشتر میکنه  حل نمیکنه.

اینو با یقین بهت میگم فدات شم

دنبال درمان باش و به خدا توکل کن 

سقط گناه خیلی بزرگیه.

برات دعا میکنم تصمیم درست بگیری

شما اونجا امام رضا رو دارین، برو حرمش یکم درد دل کن سبک میشی از این بار روحیت هم کمتر میشه، حالت خوب میشه. برو اونجا

ولی خواهش میکنم سقطش نکن 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز