azpm مدیر استارتر عضویت: 1400/09/21 تعداد پست: 7075 عنوان مرد شناساش بیان،خسیسه ایا؟ 120 بازدید | 15 پست این مردخسیسه؟؟ی ماهه اشناشدیم رابطمون خوبه ینی رسمی نیستیم باهمبرا اولین بار ی تکه پا بیرون همودیدیم اونم تو مغازهخلااصه تعارف زد ک حساب کنه ٫گفتم مرسی و...و حساب نکردب نظرتون خسیسه؟؟ بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام 1401/02/22 | 19:54 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lili_khatoon عضویت: 1398/02/20 تعداد پست: 1938 کافی شاپی جایی نرفتین تاحالا؟ One day all af my dreams will come true
azpm مدیر استارتر عضویت: 1400/09/21 تعداد پست: 7075 بله هست ...آخه دفعه اول بزاری دختر حساب کنه🙄 من ی سری لوازم ارایش گرفتم بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام
azpm مدیر استارتر عضویت: 1400/09/21 تعداد پست: 7075 کافی شاپی جایی نرفتین تاحالا؟ ن اصلا بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام
reine_setare1998 عضویت: 1400/04/22 تعداد پست: 1344 اینجوری نمیشه گفت شاید هول شده و عقلش اون لحظه کار نکرده بهش یه فرصت دیگه بده 🧐 حالا مال من جدای کارش عطاری هم داره هر دفه میاد میگه تبلیغ اجناسشو میکنه و اجناسشو به منم میفروشه فکر کن 😂 منم همرو میپرسم نمیخرم 🤣🤣🤣 من به مردم این شهر میخندم که چقدر درگیر این زندگی شدن...
گلشن_هستم عضویت: 1399/01/11 تعداد پست: 7213 من ی سری لوازم ارایش گرفتم آهاننن ..فکر کردم بار اول شما حساب کردی پول خوراکی و اینا..خوب نبایدم حسابممیکرده اونجوری
azpm مدیر استارتر عضویت: 1400/09/21 تعداد پست: 7075 اینجوری نمیشه گفت شاید هول شده و عقلش اون لحظه کار نکرده بهش یه فرصت دیگه بده 🧐 حالا مال من جدای کا ... 😂😂😂ببخشید خندم گرفتپس ینی باید برام حساب میکرد ؟؟ی سری لوازم ارایش گرفتم بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام
azpm مدیر استارتر عضویت: 1400/09/21 تعداد پست: 7075 آهاننن ..فکر کردم بار اول شما حساب کردی پول خوراکی و اینا..خوب نبایدم حسابممیکرده اونجوری خخخ ن گلم، بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام
reine_setare1998 عضویت: 1400/04/22 تعداد پست: 1344 😂😂😂ببخشید خندم گرفت پس ینی باید برام حساب میکرد ؟؟ی سری لوازم ارایش گرفتم باید حساب میکرد ولی آدمیزاده دیگه یه موقع عقلش نمیرسه یه کاری رو انجام بده بعداً پشیمون میشه 😂 شایدم تورو میبینه عقل از سرش میپره خوشگل خانم 😜 من به مردم این شهر میخندم که چقدر درگیر این زندگی شدن...
azpm مدیر استارتر عضویت: 1400/09/21 تعداد پست: 7075 باید حساب میکرد ولی آدمیزاده دیگه یه موقع عقلش نمیرسه یه کاری رو انجام بده بعداً پشیمون میشه 😂 شای ... مرسی از دلگریمت🤣 بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام
mohammad858590 عضویت: 1401/01/23 تعداد پست: 2020 همیشه آقایون تو دعوت ها حساب میکنن خانم،ایشون حداقل تو دعوت اولی باید حساب میکردن،البته این نظر منه به عنوان یک مرد شاید اشتباه کرده باشم ولی نظر خودمه و چیزایی که دیدم
azpm مدیر استارتر عضویت: 1400/09/21 تعداد پست: 7075 همیشه آقایون تو دعوت ها حساب میکنن خانم،ایشون حداقل تو دعوت اولی باید حساب میکردن،البته این نظر منه ... دعوت نبود،رفتیم مغازه ی سری لوازم ارایشی گرفتم بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام
mohammad858590 عضویت: 1401/01/23 تعداد پست: 2020 دعوت نبود،رفتیم مغازه ی سری لوازم ارایشی گرفتم باشه خانم در هر صورت ايشون هم بودن و بایستی واسه یه خانم اینکار رو میکردن حداقل اون بار اول رو
azzizz عضویت: 1400/09/04 تعداد پست: 338 جلسه اول، اونقدم رسمی، اونم لوازم آرایش باید آقا حساب میکرد! چه انتظاریه واقعا! نوشیدنی یا خوراکی بود باز یه چیزی