2777
2789
عنوان

مرد شناساش بیان،خسیسه ایا؟

120 بازدید | 15 پست

این مردخسیسه؟؟

ی ماهه اشناشدیم رابطمون خوبه ینی رسمی نیستیم باهم

برا اولین بار ی تکه پا بیرون همودیدیم اونم تو مغازه

خلااصه تعارف زد ک حساب کنه ٫گفتم مرسی و...

و حساب نکرد

ب نظرتون خسیسه؟؟

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله هست ...آخه دفعه اول بزاری دختر حساب کنه🙄

من ی سری لوازم ارایش گرفتم

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

کافی شاپی جایی نرفتین تاحالا؟ 

ن اصلا

اینجوری نمیشه گفت شاید هول شده و عقلش اون لحظه کار نکرده بهش یه فرصت دیگه بده 🧐 حالا مال من جدای کارش عطاری هم داره هر دفه میاد میگه تبلیغ اجناسشو می‌کنه و اجناسشو به منم میفروشه فکر کن 😂 منم همرو میپرسم نمیخرم 🤣🤣🤣

من به مردم این شهر میخندم که چقدر درگیر این زندگی شدن...
اینجوری نمیشه گفت شاید هول شده و عقلش اون لحظه کار نکرده بهش یه فرصت دیگه بده 🧐 حالا مال من جدای کا ...

😂😂😂ببخشید خندم گرفت

پس ینی باید  برام حساب میکرد ؟؟ی سری لوازم ارایش گرفتم 

آهاننن ..فکر کردم بار اول شما حساب کردی پول خوراکی و اینا..خوب نبایدم حسابم‌میکرده اونجوری 

خخخ ن گلم،

😂😂😂ببخشید خندم گرفت پس ینی باید  برام حساب میکرد ؟؟ی سری لوازم ارایش گرفتم

باید حساب میکرد ولی آدمیزاده دیگه یه موقع عقلش نمی‌رسه یه کاری رو انجام بده بعداً پشیمون میشه 😂 شایدم تورو میبینه عقل از سرش میپره خوشگل خانم 😜

من به مردم این شهر میخندم که چقدر درگیر این زندگی شدن...
باید حساب میکرد ولی آدمیزاده دیگه یه موقع عقلش نمی‌رسه یه کاری رو انجام بده بعداً پشیمون میشه 😂 شای ...

مرسی از دلگریمت🤣

همیشه آقایون تو دعوت ها حساب میکنن خانم،ایشون حداقل تو دعوت اولی باید حساب می‌کردن،البته این نظر منه ...

دعوت نبود،رفتیم مغازه ی سری لوازم ارایشی گرفتم