2777
2789
عنوان

تعریف شما از خوشبختی چیه؟

247 بازدید | 41 پست

یه خونه قدیمی که وسطش به حوض و گوشه کنار حیاطش درخت پرتقال باشه با در و پنجره های چوبی یه تخت هم تو ایونش باشه کنار خانوادم عصرها که هوا خنکه جمع شیم حافظ بخونیم به بچه هایی که با لباسای گل گلی و لباس هلی قدیمی دور حوض میچرخن و با دیدن ماهیا ذوق میکنن زل بزنیم و چایی بنوشیم... اخ تعریف من از خوشبختی... 

تعریف شما چیه؟ 

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول سلامتی بعد پول

کاربری ک زرررت میخوای ریپ مخالف بزنی. نزن من اعصاب ندارم یه چی میگم میشینی گریه میکنی. تو تاپیک نظرتو بده و برو دنبال ریپ نباش حرف نزنی نمیگن لالی نترس. (حتی ایماناتونم بوی گناه میده.)از بدا نترس چون میدونی چقدر بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقدر بدن... شما هرچقدرم کوچیک باشی خدا واسه همه به یه اندازه بزرگه.. من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم🙃اینجا میاین دبیرادبیات نشید هی غلط املایی بگیرید چون خیلی رو مخید. این آخرین سیمکارت از خاندان مادری بود ک تونستم دوباره باهاش ثبت‌نام کنم. فحش نده ک فحش ندم تا باز نترکم.از 97 عضوم ولی 98 بار ترکیدم فقط خط شوهرعمم مونده ک باهاش ثبت‌نام کنم

یه مسافرت با شوهرت بچت و خوشحالی کنار هم بشینیم خوراکی و چایی بخوریم باد خنک بخوره تو صورتمون😄

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
یه مسافرت با شوهرت بچت و خوشحالی کنار هم بشینیم خوراکی و چایی بخوریم باد خنک بخوره تو صورتمون😄

واییی خیلی قشنگهه

خوشبختی از نظر من مستقل بودن تو خونه خودم بدون هیچ شوهر واقا بالاسر 

طوری ک خونت ی حیاط بزرگ پر از گل و درخت داشته باشه و  و هرکاری دوست داری بکنی و هرجا تفریح میخای به دوستان

و بازم بدون هیچ جنس‌مخالفی🙂😛

باشه من ادم تلخیم  قهوه هم تلخه،ولی خیلیا معتادشن�
اتفاقا منم عاشق همچين خونه هايي ام ولي نه اينكه شلوغ باشه، خونه مالع خودم باشه تنها اونجا زندگي كنم

اهانن🥺❤

خوشبختی از نظر من مستقل بودن تو خونه خودم بدون هیچ شوهر واقا بالاسر  طوری ک خونت ی حیاط بزرگ پ ...

اخ گفتییی😂