2777
2789
عنوان

تعریف شما از خوشبختی چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 41 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هم زندگی به سبک شمارو دوست دارم هم زندگی مجلل رو و لذت میبرم از هردو به یک اندازه😍

دقیقا منم همینمم😂❤

هم یه ویلای لوکس دوس دارم هم یا خونه قدیمی یا کلبه چوبی😂

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 

یک جامعه شاد با حداقل نیازهای جمعی اگه همه شاد باشن ناخواسته بقیه هم شاد میشن امیدوارم به برگشت لبخند و آرامش تو چهره و زندگی هموطنانم 🙏🏻💚

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
عدم وجود هرگونه صدایی  نبود هیچ ادمی اطرافم از همه مهم تر,بودن ارامش

چرا اخه همه ما احتیاج داریم با کسایی که دوسشون داریم وقت بگذرونیم😕

یعنی بتونی باکسی از ته دل بخندی🌹🌹🌹🌹🌹🌹

خوش حال میشم در مورد عکس های که میگیرم و نقاشیام نظر بدین🌹(پیج اینستا همه نقاشیام موجوده💗 اما نی نی یار گفته ای دی بزاری میترکونمت😐😄🤷🏻)

یعنی ارامش..یعنی اسایش..یعنی خاطر اسوده...چیزایی‌ک هیچمدومشونو ندارم

اقا وجدانن رضا کرمی تارا شکرخورد غلط کرد این اهنگو خوند(گَردِ کی دِری لج کِید اخه مگه دشمنِدِم،شرمنده چَن ساله چیدَه مِ هنوز عاشقِدِم)پسران سرزمین کرمانشاه  از رضابکشین بیرون..هرجامیرم دوپس دوپس شرمنده هر شو مَسم  فکر کنم پسران کرمانشاهی از دم شکست عشقی خوردن...       خب خب رضا ب کنار...یکم بگم از یاسین ک اهنگش قفلی همیشگیمه...(ساقی اِمشُو اَرَیمِ مشروب فیک بِرشِن،توام حالِم خِراو بِکی بوِیدَم تامرز کشتن،نیکوتین خونِم اِمشو ها بانِ هزار مَگَر ای سنگینه ای دردیله بوِیدَ خوار...)..روزگار داره غمگین ترین اهنگشو برام مینوازه..من همون دختریم ک تو تمام زندگیش نقش فیک بازی کرد..زندگی ک همه براش تصمیم گرفتنو من فقط گفتم ..(چشم)کاش میشد درتمام طول زندگیم فقط یکروزشو خودم باشم:)از غیرواقعی بودن خودم خسته شدم..یدختر درونگرایی ک فقط تو رویاهاش واقعیه وبا کسی میتونه صمیمی بشه...
یعنی ارامش..یعنی اسایش..یعنی خاطر اسوده...چیزایی‌ک هیچمدومشونو ندارم

عزیزدلم خدا دل هممونو شاد کنه... 

مهم امیدیه که داریم، یه روز دردها هم رها میشن 🥺

2790
2778
2791
2779
2792