2777
2789
عنوان

بنظرتون چیکار کنم

157 بازدید | 14 پست

میون این همه آدم رفتم با یکی دوست شدم که پدرش نمیزاره مثل دختر بچه ها بره بیرون ساده چون شکاک وکنترل گره این پسرم میگه دوستم داری صبر کن بمون درستش کنیم منم گفتم واسه بچه ننه ها کسی صبر نمیکنه من نمیتونم بمونم حالا خانوادش نرم بشن منو قبول کنن اونا خیلی گارد دارن که زوده برای پسرمون ازدواج ساده نیست البته منم گفتم بره پی زندگیش میگه رفتن من بدون تو زندگی ندارم ومیگه انشاءالله نباشمو و.... کولی بازی در میاره اصلا نمیتونه درک کنه من دلم دیت حضوری میخواد تا کی همش مجازی مجازی مجازی

میدونم الان اکثریت میگن معطل کنن کات کن بره که میخوام بگم کات کردم ولی کاش این مسخره بازیا نبود ما هفت خان نداریم چهل خان داریم تو این رابطه تورو اینقد واسه بچه هاتون سخت نگیرید میدونم چقد تحت فشار هستش واسه این قضیه رفته به بقیه گفته خانواده من مانع ازدواجم هستن حرف ازدواجم خودش آورده وسط منم گفتم قصدم جدیه اونم گفت منم قصدم جدیه همش دلش میخواد من بمونم دیشب هی میون بحث میگفت حالم خوب نیست خدا ماهارو نمبینه؟ خودش مگه نگفته حلال زندگی کنید مگه نباید کمکمون کنه یا من دارم خودمو بدبخت میکنم؟ آخه میگه میخوام سربازیمو بزنم شمال آخه من واسه کارشناسی میرم شمال ما دلمون میخواد بریم مشاوره ولی نمیشناسیم مشاور خوب تو تهران

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ بچه بازی شده.. خب ولش کن عزیز.. این چ رابطه یه همیشه برای وقتت ارزش قاعل باش واحساسی عمل نکن

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

چ بچه بازی شده.. خب ولش کن عزیز.. این چ رابطه یه همیشه برای وقتت ارزش قاعل باش واحساسی عمل نکن

والا من همیشه همینه چ خواستگارام چ تو دوستی هام همه مفت نمی ارزن

2790
2778
2791
2779
2792