بعد پنج ساعت معتبر نیست خط تبخیر هستش ان شالله هر چی بخوای همون بشه
لا حول ولا قوه الا بالله دخترم به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن
من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
گلم برو آزمایش بتا با تیتر بده من با۱۰ روز تاخیر و بی بی چک هاله انداخته ازمایشم منفی و تیتر بتام ۶بود دکتر واسم آمپول زد گفت تاحدالکثر ۱۰ روز پریود میشی اگرم بارداری باشی امپوله باعث سقط نمیشه و بیشتر جنین رو سرجاش سفت میکنه به هرحال بنظرم بری دکتر متخصص بهتره
چندروزه دلدرد کمر درد دارم دیروز تنگی نفس گرفتم یه لحظه با دلدرد شدید و کمر درد ولی نشدم
منم ۱۲ اقدام داشتم از همون روز سینه درد گرفتم دلپیچه و دل درد پریودی هم گرفتم ۵ یا ۶ روز دیگه هم موعدم هست دل تو دلم نیست بفهمم باردارم یانه تو اگه باردار بودی به منم بگو خوشحال میشم 😍