2777
2789

بعد پنج ساعت معتبر نیست خط تبخیر هستش ان شالله هر چی بخوای همون بشه 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 

فعلا بری ازمایش معتبر نیست 

بزار دو روز دیگه ناشتا صبح بیبی چک بزار

بعد برو ازمایش وقتی که هاله زود افتاد

الان بری باز مشکوکه و باید تکرار کنی و استرس و..

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله بار باشی من چند روز دیگه موعدم هست کاش منم باردار باشم خدا کنه پریود نشم😭😔

چندروزه دلدرد ‌کمر درد دارم دیروز تنگی نفس گرفتم یه لحظه با دلدرد شدید و کمر درد ولی نشدم

حس قشنگیه وقتی عشقت بشه بابای بچه ات😍

گلم برو آزمایش بتا با تیتر بده من با۱۰ روز تاخیر و بی بی چک هاله انداخته ازمایشم منفی و تیتر بتام ۶بود دکتر واسم آمپول زد گفت تاحدالکثر ۱۰ روز پریود میشی اگرم بارداری باشی امپوله باعث سقط نمیشه و بیشتر جنین رو سرجاش سفت میکنه به هرحال بنظرم بری دکتر متخصص بهتره

♧◇°•𝕵𝖚𝖘𝖙,𝖘𝖒𝖎𝖑𝖊•°♤♡
گلم برو آزمایش بتا با تیتر بده من با۱۰ روز تاخیر و بی بی چک هاله انداخته ازمایشم منفی و تیتر بتام ۶ب ...

باشه میرم بنظرت از شیردهی ام‌میتونه باشه؟اخه درد دارم ولی نمیشم ۵روز عقب انداختم

چندروزه دلدرد ‌کمر درد دارم دیروز تنگی نفس گرفتم یه لحظه با دلدرد شدید و کمر درد ولی نشدم

منم ۱۲ اقدام داشتم از همون روز سینه درد گرفتم دل‌پیچه و دل درد پریودی هم گرفتم ۵ یا ۶ روز دیگه هم موعدم هست دل تو دلم نیست بفهمم باردارم یانه تو اگه باردار بودی به منم بگو خوشحال میشم 😍

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»
باشه میرم بنظرت از شیردهی ام‌میتونه باشه؟اخه درد دارم ولی نمیشم ۵روز عقب انداختم

شاید هورمونات بهم ریخته دکتر به من گفت ممکنه تنبلی تخمدان گرفته باشم اگه ماه بعد دوباره بی دلیل عقب انداختم برم ازمایش هورمونی برام بنویسه 

♧◇°•𝕵𝖚𝖘𝖙,𝖘𝖒𝖎𝖑𝖊•°♤♡
منم ۱۲ اقدام داشتم از همون روز سینه درد گرفتم دل‌پیچه و دل درد پریودی هم گرفتم ۵ یا ۶ روز دیگه هم مو ...

مشکل اینکه به پسر یه ساله دارم امادگیشو ندارم😔ایشالا بارداری شما

منم بااین که امپول زدم درد دارم ولی پریود نشدم

اگر میخوای پریود شی و برات مهم نیست که باردار باشی میتونی دم کرده تخم هویج و زرشک رو روزی سه بار بخوری صبح ناشتا ظهر و شب قبل از خواب

♧◇°•𝕵𝖚𝖘𝖙,𝖘𝖒𝖎𝖑𝖊•°♤♡