2777
2789
عنوان

همه همینجورا یا من فقط مبتلام

235 بازدید | 11 پست

مثلا برم یه آزمون مثلا استخدامی، ارشدی ،کنکوری یا هر آزمونی شرکت کنم خانواده شوهرمم خبر. دار میشن

🤦🤦🤦

آخه این چه دردیه؟؟!!!

مثلا فکر کن مادرشوهر، جاریات، خاله شوهر و معلوم نیست تا کیا خبر دار میشن 🤔

شما هم همینجوره؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نمیگم شوهرم میره خونشون میگه و شروع میشه بهشم میگم نگو ولی انگار مخابرات

اره شوهر منم دهن لق بود خیلی بدم میومد الان بهتر شده نمیگه ولی باید مرتب بهش تاکید کنم حرفی نزنه 

ذوق دارن برای منم می‌گفت ولی کم کم درست شد! دید همه از حسادت میترکن 😁... یعنی وقتی بهش میگم نگو نمی ...

آخه آزمون دادن کجاش خوبه

آره جوابش بیاد قبول بشه آدم آره ولی آزمون رفته بده کجاش خوشبعد هم هی می پرسن بعدم خودشون لای کتابی رو باز نکردن بعد بیان بگن فلانی خنگ هی آزمون استخدامی مثلا میده قبول نمیشه ما انقدر خونده بودیم پزشک شده بودیم 😅

اره شوهر منم دهن لق بود خیلی بدم میومد الان بهتر شده نمیگه ولی باید مرتب بهش تاکید کنم حرفی نزنه&nbs ...

فعلا که پنج سال ازدواج کردم درست نشده ، میگه نگفتم اما از قیافش معلوم 

آخه آزمون دادن کجاش خوبه آره جوابش بیاد قبول بشه آدم آره ولی آزمون رفته بده کجاش خوشبعد هم هی می پر ...

هر وقت پرسیدن بگو

هر وقت جوابش اومدم میگم شوهرم بهتون بگه.

ولی شماها هم ادامه تحصیل بدید و این آزمونا رو شرکت کنید هم فاله هم تماشا... 😁

منم که مجردم یه آزمون استخدامی یا کنکور و... ثبتنام کنم بابام کل محله و عمو و پدر بزرگ و... رو خبردار میکنه.

بعدشم من قبول نمیشم ضایع میشیم😂🥺

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️