2777
2789
عنوان

تعریف کن

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 43 پست
پشت سیستمم یه جاخصوصصی

موفق باشی

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا 12، 1 خاب  بعد تو گوووووشی بیکاااااار تا 5 عصر 5 شوهری میاد  ی شام درست کنم ظرفاشو ...

حوصلت سرنمیره؟دوست نداری سرگرمی ،شغلی داشته باشی

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼
😘😘 تازه دارم برا گواهینامه هم میخونم😁

موفق باشی ،چندسالتونه

چرااا ولی حس هیچ کاریو ندارم کلا لَشَم🤤🤤

واردش بشی درست میشیا بخداااا

یه چند وقت از تنبلی لذت ببر ولی اکه خودتم دوست داری حداقل با باشگاهی چیزی خودتو سرگرم کن

سلامت باشی عزیز  مرداد ۲۱ ساله میشم

جدی😐با این حجم از کار یه سال از من بزرگتری فقط😐

خجالت کشیدمممممم

تهران هستین یا شهرستان

جدی😐با این حجم از کار یه سال از من بزرگتری فقط😐 خجالت کشیدمممممم تهران هستین یا شهرستان

😁😁😁

اره کلا فعالیتم زیاده 

از همه اطرافیانم فعال ترم خونم هم تمیز تره 

شهریار هستم😁

😁😁😁 اره کلا فعالیتم زیاده  از همه اطرافیانم فعال ترم خونم هم تمیز تره  شهریار هستم😁

کدبانو هستی ،خوشبخت باشی همیشه

کدبانو هستی ،خوشبخت باشی همیشه

عزیزدلمی 

تو پستای قبل گفتم که اینجوری نبودم قبلا ۸ ماهه زندگیم منظم شده 

۴ ماهه میرم باشگاه نسبت به قبلش خیلی بهترم شده

انشالله مرحله بعدی اینه که سال ۱۲ ام که نتونستم بخونم رو بخونم و دیپلمم رو بگیرم