2777
2789
عنوان

تعریف کن

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدات بد نیس از  زندگی تکراری متنفرم هرروز سعی‌میکنم ی اتفاق تازه باشه وگرنه خسته میشم😃

مثه منی،منم امسال ایشالله از درس راحت شم خودمو خفه کنم از کار

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼

صبخ بیدار میشم با اهنگو رقص یا ورزش بعد دوش بعد صبحانه بعد تمرین موسیقی ،ناهار،تمیزی و مرتب کردن اتاق،ی کم استراحت ،اماده شدن سر کلاس ،شام و تمیزی اهنگ و مجازی و خواب

تا 12، 1 خاب 

بعد تو گوووووشی بیکاااااار تا 5 عصر

5 شوهری میاد 

ی شام درست کنم

ظرفاشو بشورم 

دور دور یا خونه کسی بریم 

خاب 

بابغض لبخند بزن   بگذار شیطان سجده کند به عظمت غروری که هرگز نشکست   
صبانه  کارهای خونه  نهار  برو درساتو بخون( بچه ها😄 گوشی  تی وی  باشگ ...

برو درستو بخون😂

مامان حواس جمع

ولی بین همه شلوغیا خوبه ک حواست به خودت هست و ورزش می کنی

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼
صبخ بیدار میشم با اهنگو رقص یا ورزش بعد دوش بعد صبحانه بعد تمرین موسیقی ،ناهار،تمیزی و مرتب کردن اتا ...

مجردی؟

چه سازی میزنی

۵ پامیشم شوهرمو راهی میکنم تا ۶ میخوابم 

بعدش تا ۷ با برادرم درس تمرین میکنم چون امتحاناشه 

بعدش صبحانه میخورم دوش میگیرم 

اگه خونه کاری داشته باشه انجام میدم تا ساعت ۱۰ 

۱۰ شروع میکنم آماده شدن واسه باشگاه 

۱۰ و ۴۵ باشگام تا ۱۲ و نیم حدودا 

یکم استراحت میکنم بعد ناهار که از شب مونده گرم میکنم بعد نهار دوباره با برادرم درس کار میکنم یکی دو ساعت 

بعدش میام خونه شام میذارم و کارای خرده ریز مثل مرتب کردن انجام میدم چون پسرم مدااام بهم میریزه 

بعدم شوهرم ساعت ۹ میاد و شام میخوریم اگه پیاده روی بریم ظرفا رو نمیشورم چون دیر میشه و نمیتونه خوب بخوابه 

اگه هم نریم تا ۱۰ و نیم همه کارامو انجام میدم بعدشم خانوادگی مسواک جیش بوس لالا 🤣🤣🤣

حدودا ۱۱ میخوابیم 

این وسط کارای خرده ریز زیاد انجام میدم در طول روز ولی چون خیلی طولانی میشد نگفتم دیگه

صبح سرکار -ناهار -خواب-  کمک به تکالیف دخترم- آشپزی-جمع وجور کردن خونه  -شام -داستان خوندن ...

اگه اشکال نداره شغلتونو بگید

صبح بیدار میشم  مسواک میزنم وصورتم میشورم صبونه میخورم میرم سرکار ظهر برمیگردم  میخابم ...

کارتون چیه🙄بچه ها کاراتونم بگید ببینیم چکاره داریم تو سایت

اره اکثرا سازهارو دارم اما در حال حاضر کمانچه میزنم

چه هنرمند😍

۵ پامیشم شوهرمو راهی میکنم تا ۶ میخوابم  بعدش تا ۷ با برادرم درس تمرین میکنم چون امتحاناشه&nbs ...

چقد منظم و با برنامه زچریزی و سالم 

دوست داشتم