2777
2789
عنوان

تعریف کن

216 بازدید | 43 پست

یک شبانه روز معمولتو برامون تعریف کن 

ببینیم چقد متفاوت یا شبیه به هم هستیم

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صبحونه بازی با بچه ها آشپزی نهار شستن ظرف بازی با بچه‌ها تکالیف  تی وی. بازم بازی😃 شا ...

در خدمت خانواده هستی پس 

بیرون نمیری هرروز؟

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼
خواب خوردن درس تامام    

مدل خودمی پس😂

مدرسه خواب  ناهار گوشی درس شام تلویزیون خواب😐😂

✔️

🙄صبح هر صبح باید ورزش  میزنم بیرون  نیم ساعت ی ساعت بعد برمیگردم‌ بعد خونه ی دوش  وصبونه‌اگر دانشگاه کلاس داشته باشم ک دانشگاه نداشته باشم کمک مامان  نهارو بعداظهر  یا اهنگ ورقص و انجام کارای دانشگاه اگر نداشته باشم با دوستام  بیرون و شبم شام 

شستن ظرف بامنه و   مجازی گردی و  اهنگ و انرژی گرفتن و خواب

این معمولشه🙄

باشه من ادم تلخیم  قهوه هم تلخه،ولی خیلیا معتادشن�
🙄صبح هر صبح باید ورزش  میزنم بیرون  نیم ساعت ی ساعت بعد برمیگردم‌ بعد خونه ی دوش  وص ...

خوشم اومد از زندکی روزانت 

بدون صبحانه 

تحویل دخترم به مادرشوهر 

رفتن به مدرسه 

برگشت از مدرسه 

تحویل دخترم 

نهار 

اومدن همسرم 

رفتن خونه خواهر و مادر 

رفتن به دور دور 

رفتن به خونه مادر شوهر ..شام ..خواب

تا حالا کارکن نداشتیم هنوز

فعلا همهذیا در خدمت درس یا خانواده

بدون صبحانه  تحویل دخترم به مادرشوهر  رفتن به مدرسه  برگشت از مدرسه  تحویل د ...

معلمین؟

خوشم اومد از زندکی روزانت 

فدات بد نیس از  زندگی تکراری متنفرم هرروز سعی‌میکنم ی اتفاق تازه باشه وگرنه خسته میشم😃

باشه من ادم تلخیم  قهوه هم تلخه،ولی خیلیا معتادشن�