2777
2789
عنوان

خیلی حسود شدم🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 78 پست
آرایشگری نرو این صد بار من از روی تجربه خودم دارم میگم بازم خوددانی

سلام گلم چرا میگی ارایشگره نره 

منم دارم میرم یادگیری ؟تجربت رو میشه ب ماهم بگی 🙏مرسی 

شده بعضی روزا هی گم شوی درخودت و دم نزنی من دقیقا ب این حال دچارم 🖤🥀
خواهش گلم همه ی ادما همه حتی کوچکترین تابزرگترین ما ادما حق داریم هرکاری بخوایم انجام بدیم و ب ارزوه ...

موفق باشی عزیزم درسته تمام حرفات.....تو میخوای تمام لاین هارو یاد بگیری میشه بگی چقدره هزینه هاشون

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

موفق باشی عزیزم درسته تمام حرفات.....تو میخوای تمام لاین هارو یاد بگیری میشه بگی چقدره هزینه هاشون

گلم من دوستمه بخاطر همین هزینه چندانی نگرفت فقط ۴ تومن گرفت ازم 

ولی شهرما یکی ازبهترین ارایشگاه هاش یعنی بزرگترین سالن شهرمون فقط برای لاین میکاپ ۱۲ تومن میگیره بقیه رو هم ۱۰ تا ۱۸ میلیون تومن 

سلام گلم چرا میگی ارایشگره نره  منم دارم میرم یادگیری ؟تجربت رو میشه ب ماهم بگی 🙏مرسی

چون هم هزینه یادگیری و آرایشگاه زدن بالاس و هم آدم بعد مدتی پادرد و کمردرد و دست درد میشه مریض میشه و برای یکی مثل من ک ی رقیب سرسخت پیدا کردم ممکنه کارم نگیره و همه بهم سرکوفت بزنن و هم بچم تو این راه اذیت میشه

گلم من دوستمه بخاطر همین هزینه چندانی نگرفت فقط ۴ تومن گرفت ازم  ولی شهرما یکی ازبهترین ارایشگ ...

چقدر خوب اینجا شانس آوردی عزیزم موفق باشی اینجا برای شنیون و میکاپ و رنگ پونزده تومن اونم فقط شش ماهه

میکروبلدینگ هم قصد دارم یاد بگیرم فقط همین میکرو تنها هشت میلیون

چون هم هزینه یادگیری و آرایشگاه زدن بالاس و هم آدم بعد مدتی پادرد و کمردرد و دست درد میشه مریض میشه ...

مرسی ازاین که باهامون درمیون گذاشتی 

من هزینه زیاد ندادم فقط ۴ تومن اونم دوستمه این قدر گرفت وسایل رو هم از فامیلم ب قیمت مناسب خریدم یعنی برای من هیچی نیافتاده 💪

چقدر خوب اینجا شانس آوردی عزیزم موفق باشی اینجا برای شنیون و میکاپ و رنگ پونزده تومن اونم فقط شش ماه ...

اره برام خوب افتاد من کلا براهمه چی ۴ تومن رو دادم تاهروقتم که کامل یاد نگرفتم دوستم میگفت ول کنت نیستم 😂

وسایل رو هم اشنا و فامیل زیاد دارم بیشترشو از اونا خریدم یعنی برامن بگم مفت افتاده تقریبا 💪

مرسی ازاین که باهامون درمیون گذاشتی  من هزینه زیاد ندادم فقط ۴ تومن اونم دوستمه این قدر گرفت و ...

کاری نکردم....خوبه شانس باهات باره من کل ماه رمضون دعا کردم خدایا سنگ نندازجلو جلو پام تو این راه بزار موفق بشم از شرایطم خستم خودت داری میبینی

بعد خبر شنیدم ک ی رقیب برام پیدا شده از اقوام شوهر

و هزینه آموزش ی شوک دیگه بهم وارد کرد

اره برام خوب افتاد من کلا براهمه چی ۴ تومن رو دادم تاهروقتم که کامل یاد نگرفتم دوستم میگفت ول کنت نی ...

قدر دوستتتو بدون چقدر دختر خوبیه

کاری نکردم....خوبه شانس باهات باره من کل ماه رمضون دعا کردم خدایا سنگ نندازجلو جلو پام تو این راه بز ...

وای خیلی سخته ناامید نشو انشالله بهترین ها برات اتفاق بیافته من ی خصلت خوب دارم اصلا ناامید نمیشم بااین که افسردم ولی خب اینم خوبه رقیب بیاد وسط بیشتر ادامه میدم البته شوهرم کاش از اول اینجوری بود تا افسرده نشم الان برام هرکار میکنه و اون منو بیشتر سوق میده که امید داشته باشم 

قدر دوستتتو بدون چقدر دختر خوبیه

اره والا ماهه بخدا 

حالا جالبش اینه دخترامون باهم دعوا دارن من میرم دخترم میزارم پیش مامانم وگرنه یه جنگی میشه بیا وببین 😂

اره والا ماهه بخدا  حالا جالبش اینه دخترامون باهم دعوا دارن من میرم دخترم میزارم پیش مامانم وگ ...

خخخخ دیگه هرکس باید ی مشکلی داشته باشه وگرنه باید آدم شک میکرد مشکل شمام بچهاتونه ک اونم راه حل داره

وای خیلی سخته ناامید نشو انشالله بهترین ها برات اتفاق بیافته من ی خصلت خوب دارم اصلا ناامید نمیشم با ...

اره سخته کاش خدا روی خوش زندگی و نشونم بده من باز خیلی ضعیفم فوری ما امید میشم هر لحظه

سلام گلم چرا میگی ارایشگره نره  منم دارم میرم یادگیری ؟تجربت رو میشه ب ماهم بگی 🙏مرسی

بخاطر مشکلش و فامیلشون گفتم

من که تجربه آرایشگری ندارم. اسی میگه مقایسم میکنن

بعد من فک کردم هنوز تصمیم نگرفته که دل‌دل میکنه

شما الان دارین کار میکنین؟ خوبه؟

توکل به خدا♥️