2777
2789
عنوان

خواستگار

110 بازدید | 14 پست

سلام رفقا ، ی پسره هست حدودا یک ساله تو رابطه ایم.من خب فکر کردم دیگ جدی نمیشه رابطمون،ولی قصدش به شدت جدیه ، من به عشق معتقد نیستم و تنهاییو دوسدارم، تمام تلاشمم کردم تا از زندگیم خارجش کنم ولی انگار نه انگار. بدترین رفتار و... هم به کار بردم ،انواع راها و... ولی نه تنها فایده نداشت بلکه راجبم با خانوادش حرف زد و با مامانمم صحبت کرده. بهم برنامه درسیم میده و یا جورایی مشاور تحصیلی منه. بهش گفتم برو خدمت ،بلکه بخاطر سختیش بیخیالم شه، رفت و الان حدودا ماهه پنجمه.

گفتم وکالت تام بده ، قبول کرد ، اصلا ول نمیکنه .خسته شدم ، خیلی سیریشه.از خدا خیلی خواستم از زندگیم حذفش کنه ولی انگار نه انگار. چون خانوادش خانواده ی درک کننده ای نیستن، و پسرشونو اصلا درک نکردن، میترسم بعدا ضربه ببینم، بالاخره خانواده مهمه. بگید چکار کنم؟ دعا وطلسم رو دوسندارم وارد این چیزا بشم.

به خودت دروغ نگو شما خوشت اومده عین غلام حلقه به گوش دنبالت راه افتاده،خودشو دوست نداری ولی دوست داشتن اون بهت حس خوبی میده

وگرنه خیلی راحت مستقیم بهش میگفتی دوست ندارم،برو

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😕 دقیقا گسی رو دوست نداری تو زندگیت باشه به هر دلیلی ، همینجوری میشه اوضاع ، نمیدونم چه حکمتیه اخه

صادقانه بهش بگو هرچند ضربه میبینه

از تغییر مسیر ناگهانی زندگیم راضیم 🥰به دنبال ارتقا و سبک زندگی سالم....💅🏻✨️

به خودت دروغ نگو شما خوشت اومده عین غلام حلقه به گوش دنبالت راه افتاده،خودشو دوست نداری ولی دوست داش ...

گلم من بهش گفتم ازت متنفرم میبینمت حالم بد میشه ،حتی فحش و... ولی گفت اشکال نداره من راحت عاشقت نشدم که راحت ولت کنم.

😕 دقیقا گسی رو دوست نداری تو زندگیت باشه به هر دلیلی ، همینجوری میشه اوضاع ، نمیدونم چه حکمتیه اخه ...

بخدا انقد بهش گفتم حتی مامانمم گفته بهش ، گفته من تا هروقت بخواد صبر میکنم تا درست شه حسش. ولی من کلا هیچ وقت قصد ازدواجو ندارم. ای خدا

بخدا انقد بهش گفتم حتی مامانمم گفته بهش ، گفته من تا هروقت بخواد صبر میکنم تا درست شه حسش. ولی من کل ...

واااا چه سیریش

بگو خب من اصلا نمیخوام ازدواج کنم به فکر پیشرفت و تحصیل خودمم ، زوره مگه ، بگو میخوای صبر کنی بکن ولی من دیگه باهات ارتباط نمیگیرم نمیشه گه

گلم من بهش گفتم ازت متنفرم میبینمت حالم بد میشه ،حتی فحش و... ولی گفت اشکال نداره من راحت عاشقت نشدم ...

خیلی اذیت کننده س ، نمیدونم چرا یه انسان نباید عزت نفس داشته باشه که چنین حرفی رو بشنوه و نره چه دختر چه پسر

دقیقا گفتم همینا رو ، ولی فایده ندارع .

🤦🏻♀️خدایا

اونم گناه داره ها ولی خب رابطه و علاقه باید دوطرفه باشه

دیگه باید جوابش و نری دیگه بلکه بره

🤦🏻♀️خدایا اونم گناه داره ها ولی خب رابطه و علاقه باید دوطرفه باشه دیگه باید جوابش و نری دیگه بلکه ...

ندادم ، واییییی به بغداد موهای سرم راه های مختلف رفتم، ولی تاثیر ندارههههههههههه. تازه میخواد حلقه سفارش بده واسه نشون کردن،که دیگ خواستگار اومد بدونه من با کسیم