2777
2789
عنوان

خیلی حسود شدم🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 78 پست
عزیزم ازت خیلی ممنونم که با صبر جوابم رو میدی  از ته دلم دعات میکنم  میدونی خواهرم چجوری ...

فدات بشم عزیزم چون منم همچین کسیو دورم دارم کاملا درکت میکنم پس این وسط مامانتم گناه داره اگه اینطوره بگو منم میام پیش مامان و یا بگو من نمیفروشم حق با  تویه موقعیت الانت ویژس .انشالله اوضاعت درست میشه عزیزم ❤

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
فدات بشم عزیزم چون منم همچین کسیو دورم دارم کاملا درکت میکنم پس این وسط مامانتم گناه داره اگه اینطور ...

ممنونم عزیزم چقدر صحبتات حالمو خوب کرد😭

بله مامانمم این وسط گیر کرده ولی من حرفم عوض نشد خواهرم حرفشو عوض کرد...

الان مامانم به املاکی محل سپرده اونم مشتری پیدا کرده پریروز که مامانم و همین خواهرم بیمارستان بودن زنگ زده بود مشتری بیارم...

الان داشت به مامانم میگفت جای وسایلش نیست با ما بیاد. چقدررررر زورم گرفت از حرفش. 

میسپرم به خدا. خدا خودش قضاوت کنه اگه من بدم حق منو بذارع کف دستم اگه اون بده حق اونو بذاره کف دستش 

توکل به خدا♥️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اصلا بازنده نیستی توکسی هستی که فقط خودتی و حمایت کسی نیست پشتت ولی اون حمایت یه مرد ب اسم شوهر رو د ...

مرسی از انگیزه ای که دادی کاش آدمای دورم همونقدر ک ظالم بودن همونقدرم عقل داشتن ک عقلشون به چششون نباشه ک من با چ سختی دارم تلاش میکنم تا برسم ولی اون با کمک شوهر مثل آب خوردن...

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔
آرایشگری نرو این صد بار من از روی تجربه خودم دارم میگم بازم خوددانی

مجبورم حالا دیره برای پا پس کشیدن وگرنه خودمم پشیمونم هفت ملیون تا الان خرج کردم و همه اقوام فهمیدن ک دارم میرم نرم خیلی حرفا می‌شنوم 😞

تاپیکت را خوندم به نظرم باید یکاری میکردی که خرجت کنه سرکار   رفتن با بچه کوچیک غلطه همون طلا ر ...

هیچ جوره راضی نشد ک خرج کنه خیلی عذاب می‌کشیدم اون طلا فوقش خرج دوسال یا سه سالمون میداد بقیه عمرمو چطور میگزروندم با این مردک

مجبورم حالا دیره برای پا پس کشیدن وگرنه خودمم پشیمونم هفت ملیون تا الان خرج کردم و همه اقوام فهمیدن ...

عه الهی عزیزم

پس برو دیگه قوی باش دیگه به این چیزا فکر نکن

من فکر کردم در مرحله تصمیم گرفتن هستی

تو که رفتی تو این کار برو با قدرت بچسب بهش دل‌دل نکن

موفق باشی عزیزم 🌹

توکل به خدا♥️
هیچ جوره راضی نشد ک خرج کنه خیلی عذاب می‌کشیدم اون طلا فوقش خرج دوسال یا سه سالمون میداد بقیه عمرمو ...

وا سه سال کمه؟

بعدم بالخره بعد سه سال یه طلا ی دیگا میخرید برات خرج میکردی 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
بخاطرشوهرته اذیت میکنه توهم مقایسه روشروع کردی بالاخره ادمیزاده بعدی مدت همین کارومیکنه

کاملا درسته من قبل ازدواج اصلا حسود نبودم برام مهم نبود ک چیکار می‌کنه کی خوشبخت کی نیس ولی الان ب دوتا پرنده عاشق هم حسودیم میشه و برسه.....

وا سه سال کمه؟ بعدم بالخره بعد سه سال یه طلا ی دیگا میخرید برات خرج میکردی 

کم نیست ولی سی یا چهل سال بیشتره از سه سال چطور تمام سرمایمو خرج میکردم و ب امید شوهر بذذاتم می‌نشستم 

طلا می‌خرید برام؟من غم اینو دارم دیگه چ بلاهایی از تغذیه بد و اعصاب قرارهای سرم بیاد اونوقت فک میکنی این مرد خسیس راضی ب طلا خریدن میشه؟تازه ی تیکه بزرگ سرویسمو فروخت با بدجنسی فقط یدونه النگو برام موند ک بابام خریده بود زمان مجردی

عه الهی عزیزم پس برو دیگه قوی باش دیگه به این چیزا فکر نکن من فکر کردم در مرحله تصمیم گرفتن هستی ...

مرسی ازین ک ب حرفام گوش دادی عزیزم 💖

مرسی از انگیزه ای که دادی کاش آدمای دورم همونقدر ک ظالم بودن همونقدرم عقل داشتن ک عقلشون به چششون نب ...

خواهش گلم همه ی ادما همه حتی کوچکترین تابزرگترین ما ادما حق داریم هرکاری بخوایم انجام بدیم و ب ارزوهامون برسیم من خودمم الان دارم ارایشگری یاد میگیرم 

شوهرم خواست حمایت کنه خودم نزاشتم تاجایی که بتونم خودم روپای خودم وایمیاستم اگه نتونستم اون موقه اون کمکم کنه توهم میتونی حتی بهترازاون مطمعنم اصلا هم ب حرف و عقل نداشته بعضی ادما توجه نکن خودت مهمی ازتو فقط یدونه هست پس خودت رو مهم ترین بدون و برای خواسته هات بجنگ 

شده بعضی روزا هی گم شوی درخودت و دم نزنی من دقیقا ب این حال دچارم 🖤🥀