2777
2789
عنوان

خیلی حسود شدم🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 78 پست
انشالله که بگیره کارت و لی من دیگه خودمم مطمعنم که کارام نمیگیره یه ذره هم خدا باهام یار نیست تو کار ...

انشالله....یکی مثل من با تموم بی پولیش باید بیست ملیون خرج کنه تا کارش راه بیفته یکی مثل اون با پنج تومنم شاید کارش راه بیفته چون زرنگه 😞

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔
زرنگ نیس عزیز شانس داره .با تک تک سلولام حرفاتو درک میکنم چندین بار زدم تو هر خطی و با تمام وجود تلا ...

اره واقعا شانس داره ی شوهر داره ک انقد ازش می‌ترسه می‌دونم دوسش نداره به همه ثابت شده ولی ازش حساب می‌بره از بهترین لباس بهترین سفرا بهترین خوردوخوراک  ی زندگی لاکچری برا خودش راه انداخته الآنم ک فیلش یاد هندوستان کرده هوس آرایشگری کرده خانوم خب بگو قبل من می‌رفتی چرا همزمان با من آخه من کم مشکل دارم ک باید با توام مقایسه کنن ازین ب بعد خدایا چرا صدامو نمیشنوی

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم متاسفم امیدوارم روزای خوبتم بیاد.....منم هروی به طلاق فکر میکنم اما باز می‌دونم ن با خانوادم ک ...

من بخاطر همون رفتاراشون بچه نخواستم. طلاق گرفتم از شرشون راحت شدم بی‌فرهنگا رو

فرقش اینه که الان میگی بیشتر فکر کردم دیدم آرایشگری خستگی و روپا ایستادن زیاد داره دیدم ممکنه مریض بشم بیحیال شدم. ولی اگه رفتی و اون جلو زد ازت بدتره که...

من نگفتم کلا بیخیال شو . گفتم آرایشگری رو بیخیال شو

برو تو یه کار دیگه مثل خیاطی مثلا

توکل به خدا♥️
تقریبا همینه و بچه دارم و مشکلم با خانواده شوهر نیست تو تمام ابعاد زندگی .ضمنا من جات بودم مستقل شدن ...

عزیزم فدات تاپیکمو خوندی؟ بخدا خیلیییی زورم گرفته. خواهرم داره زرنگ‌بازی درمیاره. بعدشم میگه آخیششش دکش کردیم و حس پیروزی میکنه. همین الان به مامانم گفتم من بفروش نیستم. از اینکه کسی سرم زرنگ‌بازی دربیاره حالم بهم میخوره...

به نظرت چکار کنم؟

توکل به خدا♥️
عزیزم فدات تاپیکمو خوندی؟ بخدا خیلیییی زورم گرفته. خواهرم داره زرنگ‌بازی درمیاره. بعدشم میگه آخیششش ...

آره عزیزم خوندم همه اینا درسته اما پیششون بمونی شاید بیشتر اذیت شی .من کلا درونگرا هستم شما اگه تنهایی رو ترجیح میدی بخاطر این قضیه پابندشون نشو چون اونطوری ممکنه پیشرفت کنی و وضعت بعدها بهتر بشه اما باخواهرت که باشی جای پیشرفتت کمه و باز بقول تو ممکنه بخواد زرنگی کنه و از شما بکنه ولی در کل ببین جدا ازین حرفاش تو کدوم حالت راحت تری ؟تو کدوم خونه و آینده دار تری

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
عزیزم فدات تاپیکمو خوندی؟ بخدا خیلیییی زورم گرفته. خواهرم داره زرنگ‌بازی درمیاره. بعدشم میگه آخیششش ...

به این نکته توجه کن که گاهی وقتا عدو شود سبب خیر اگه خدا خواهد .و این زرنگ بازی و دک کردن خواهرت بهتر باشه برات تا موندن پیشش

آره عزیزم خوندم همه اینا درسته اما پیششون بمونی شاید بیشتر اذیت شی .من کلا درونگرا هستم شما اگه تنها ...

آره پیششون اذیت میشم چون اخلاقام کلا یه جور دیگست. الان خواهرم به مامانم گفت اصلا جای وسایلش نیست که با ما بیاد توی خونه جدید. یعنی رسما و علنا داره میگه نیاد.

حالم بده نمیدونم چکار کنم. 

نی‌نی‌یار تایپکم رو قفل کرد دیشب چون گفته بودم گزارش بزنید...

۳ دانگ اینجا به نام مامانمه ۳ دانگ دیگش بین ما ۴ تا تقسیم میشع

توکل به خدا♥️
به این نکته توجه کن که گاهی وقتا عدو شود سبب خیر اگه خدا خواهد .و این زرنگ بازی و دک کردن خواهرت بهت ...

درست میگی عزیزم اعتقاد دارم ولی الان واقعا دودل شدم نمیدونم فروش خونه بهتره یا همینجا موندن...

توکل به خدا♥️
آره پیششون اذیت میشم چون اخلاقام کلا یه جور دیگست. الان خواهرم به مامانم گفت اصلا جای وسایلش نیست که ...

عزیزم هیچ چیزو جایگزین آرامش داشتنت نکن من جات باشم اصلا پیششون نمیمونم چرا خودتو اذیت میکنی برو راحت بدون آقا بالاسر و کساییکه رو نرون زندگی کن حالا یکم کمتر خرج کن اما بمرور میفهمن زرنگی ای نبوده بلکه حسودیم میکنه بهت 

درست میگی عزیزم اعتقاد دارم ولی الان واقعا دودل شدم نمیدونم فروش خونه بهتره یا همینجا موندن...

الان اگه بفروشید باید بری اجاره یا پولت به خرید میرسه عزیزم؟

عزیزم هیچ چیزو جایگزین آرامش داشتنت نکن من جات باشم اصلا پیششون نمیمونم چرا خودتو اذیت میکنی برو راح ...

عزیزم ازت خیلی ممنونم که با صبر جوابم رو میدی 

از ته دلم دعات میکنم 

میدونی خواهرم چجوریه. خیلی راحت‌طلب و سواستفاده گره. الان از وجود مامانم میخواد سواستفاده کنه. پیش خودش میگه میرم با مامان زندگی میکنم غذام آماده خرج و مخارجم هم گردن مامان قبض هم لازم نیست بدم. خونمم اجاره میدم پولشو میذارم جیبم. یه دونه بچه هم میشم  تک

با اینکه خواهرم کار میکنه وضع مالیش از من بهتره

همین پریروز صبح اپاندیسش عفونی شد رفت بیمارستان خصوصی ۸ میلیون هزینه جراحیش شد خدا شاهده

همونجا خودش کارت کشیده بود

اگه من بودم واقعا ۸ میلیون الان تو کارتم ندارم کارت بکشم باید از مامانم قرض میکردم بعد بهش میدادم

ولی من از همون اول گفتم مامان بفروش جدا شیم داریم اذیت میشیم

مامانمم داره اذیت میشه. ( نه فقط من) 

ولی وقتی دیدم خواهرم داره زرنگ بازی درمیاره منم نظرم برگشت

توکل به خدا♥️

تاپیکت را خوندم به نظرم باید یکاری میکردی که خرجت کنه سرکار   رفتن با بچه کوچیک غلطه همون طلا را میفروختی خرج میکردی بهتر بود به دوتا بزرگترم میگفتی مجبور بودم برا پخارجم طلا بفروشم که نصیحتش کنن

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
اون خیلی زرنگ تر از منه😞من مدام مشکل مدل دارم ولی اون چندتا خواهر داره ک در خدمتشن همه شرایطش بهتر ...

معلومه ک اگ شوهرت پشتت نباشه چیزی نمیشی. اینوبشوهرت بگو

🔴اگه چندین شب پشت سرهم خواب بدووحشتناک میبینین،یه کوچولوذغال،یه کم نمک،ویه کم نون خشک.بزاریدتوکیسه فریزر بزاریدتوبالش زیرسرتون وبخابین.برامنکه جواب داد،انشالله براشماهم جواب میده😊🌈تو این دنیا تا سنگ نباشی کسی ازت بُت نمیسازه...🪶.-🌈 عوض ݩشدمـ فقط متوجہ بعضے چیزآ شدمـ➰🌈جواب دندون شڪن زیاد داشتم؛ اما نخواستم بجا دندونت؛ دلت بشڪنه رفیق؛💔🔵هیچ لباسی تو دنیا، نمیتونه بی‌شخصیتیه درون آدما رو بپوشونه👌🌈اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکه به سادگی دارم تورو نادیده میگیرم🙃خیلیا بهم یاد دادن که میتونن باهام بازی کنن.منم بالاخره یادشون دادم که بازی رفتوبرگشت داره↢→🔵اگ‍‌ه‍‌ ن‍‌اراح‍‌ت‍‌ت‍‌ون ک‍‌ردم‍‌ ن‍‌ب‍‌خ‍‌ش‍‌ی‍‌نچ‍‌ون اص‍‌ن پ‍‌ش‍‌ی‍‌م‍‌ون ن‍‌ی‍‌س‍‌مت‍‌ازع خ‍‌وب‍‌م‍ ک‍‌ردم‍‌☻︎یع ذهن منفۍ هیچ وقت بهت یع زندگۍ مثبت نخوآهد داد🟠امروز مال توئه، قشنگش کن دقیقاعین خودت🌱🌈🌤☀عیب نداره تجربه شد :)

اصلا بازنده نیستی توکسی هستی که فقط خودتی و حمایت کسی نیست پشتت ولی اون حمایت یه مرد ب اسم شوهر رو داره دراصل اوبازنده هست چون شاید اون اگه توشرایط تو بود اصلا نمیتونست این کارو ادامه بده ناامید نشو کار ارایشگری رو سطحی یادبگیر بقیه موارد از تو نت میشه یاد گرفت یعنی ب مرور زمان پس تو بازنده نیستی 💪

شده بعضی روزا هی گم شوی درخودت و دم نزنی من دقیقا ب این حال دچارم 🖤🥀