2777
2789
عنوان

خیلی حسود شدم🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 78 پست
منم مث تو هستم با این تفاوت ک شوهرم کمکم میکنه

همین ی ویژگی خوبه من میبینم اون یک قرون از سرمایه خودش خرج نمیکنه و تمام کمال همه چیو شوهرش میده برعکس من این باعث حسادتم شده

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔
ببخشید چند مثال از خساست همسرتون میزنید من هنوز به نتیجه نرسیدم شوهرم خسیسه یا نه

تاپیکامو ببین واضح نوشتم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از بعد ازدواج ب خاطر کمبودایی ک شوهرم برام بوجود آورد ب همه حسادت میکنم

من کاملا درکت میکنم زیادم تو همچین موقعیتایی بودم همیشه هم ازونجاییکه شانس ندارم از همه عقب افتادم با اینکه تلاشم زیاده و ذهنم بهتره اما شانس ندارم اصلا و تو هر کاری که زدم توش به جایی نرسیدم و الان یه مهندس با انواع هنر ولی بیکار و خانه دارم و شوهرم با زبون بی زبونی میفهمونه بهم که تو هیچکاری نمیتونی بکنی

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
همچین موقعی بگو گدا به گدا رحمت به خدا  سر کیسه رو شل کن همسر

تاپیک قبلمو بخون واسه یه تومن از قبل عید دارم التماسش میکنم آخر دیروز پونصد بهم داد آخه لباس میشه تو این گرونی؟از دیروز این خبرم شنیدم کلا خودمو باختم

من کاملا درکت میکنم زیادم تو همچین موقعیتایی بودم همیشه هم ازونجاییکه شانس ندارم از همه عقب افتادم ب ...

مثل منی تو حالا ک من ب گفته اونا با عرضه و زرنگ نیستم کاش خدا ی رقیب از خانواده شوهر سر راهم نمیزاشت تا کمتر سرکوفت بشنوم 

مثل منی تو حالا ک من ب گفته اونا با عرضه و زرنگ نیستم کاش خدا ی رقیب از خانواده شوهر سر راهم نمیزاشت ...

من که دیگه بی خیال شدم خنثی و.دیگم نمیزنم تو هیچ کاری وقتی نمیگیره میخورم و می خوابم اما کمبود زیاد دارم

من که دیگه بی خیال شدم خنثی و.دیگم نمیزنم تو هیچ کاری وقتی نمیگیره میخورم و می خوابم اما کمبود زیاد ...

من شرایطم آنقدر سخته ک شده کلیه مو در بیارم بفروشم باید کارمو راه بندازم هرچند اگر کارم نگیره بازم ی چیز کمی تهش هست امیدوارم نمیتونم بیخیال شم

حسادت هم داره. یعنی حسادت هم نیست یه حس خیلی بدیه‌. حس کم بودن و کافی نبودن. خودم خانواده شوهرم همینقدررر آشغال بودن. همیشه حس کم بودن داشتم. چون خواهر شوهرم ارشد گرفته بود و توی کلاسای حل تمرین دانشگاه درس میداد هی پز میدادن استاد دانشگاه شده درس میده و میزدن تو سر من. مادر شوهرم هی سرکوفت میزد بچه‌های من باهوشن بچه‌های من باهوشن. با اینکه من رشته مهندسی خوندم اون علوم پایه.  اصلااا داغون شدم از طرفی شرایطم خیلی استرسی بود ارشد دانشگاه خوب قبول نمیشدم خیلی تحت فشار بودم  خلاصه طلاق گرفتم. اومدم پیش خانواده خودم الان دارم ارشد میخونم. ولی اینجا هم مشکلاتی دارم . دوست داشتی تاپیک آخرم نوشتم

به نظر من شما آرایشگری رو بیخیال شو. ولش کن برو سراغ یه کاری دیگه. چون از هر روز سرکوفت شنیدن داغون میشی

توکل به خدا♥️
من شرایطم آنقدر سخته ک شده کلیه مو در بیارم بفروشم باید کارمو راه بندازم هرچند اگر کارم نگیره بازم ی ...

انشالله که بگیره کارت و لی من دیگه خودمم مطمعنم که کارام نمیگیره یه ذره هم خدا باهام یار نیست تو کارایکه راه میندازم نمیدونم شایدم واقعا بی عرضه ام 

حسادت هم داره. یعنی حسادت هم نیست یه حس خیلی بدیه‌. حس کم بودن و کافی نبودن. خودم خانواده شوهرم همین ...

عزیزم متاسفم امیدوارم روزای خوبتم بیاد.....منم هروی به طلاق فکر میکنم اما باز می‌دونم ن با خانوادم کنار میتونم بیام ن دوری بچمو تحمل کنم اگر بیخیال شم همین الآنم تا آخر عمر سرکوفت می‌شنوم چه فرقی داره میگن دیدی هیچی نشدی ما ک گفتیم بی عرضه ای دیدی اون چ زود یاد گرفت و آرایشگاه زد ولی تو نشدی نمیکنه اون شوهرش پشتش بود هزینه هارو میداد پشتش بود ولی من ک همیشه تک و تنها بودم چی تازه باید آنقدر لی لی به بالاش بزارم و مواظگب باشم آقا رو ناراحت نکنم ک با من قهر نکنه نگه نباید دیگه بری.....خیلی زیر فشارم دارم کم میارم

شما هم همین شرایط رو دارین؟ بچه دارین؟ 

تقریبا همینه و بچه دارم و مشکلم با خانواده شوهر نیست تو تمام ابعاد زندگی .ضمنا من جات بودم مستقل شدنی که کسی رو مخم نباشه رو ترجیح میدم به زندگی با خانواده ایکه رو مخم باشن حتی اگه باعث بشه پولم کمتر بشه چون بجای آرامش دارم 😊