2777
2789
ی دندان‌پزشک البته دانشجوی سال اخر اومده شاگردی پیش پدر شوهرم  پدر شوهرم نجار

حتما علاقه داره یکی از فامیلای دورمون هم دکتری درومد به مدت رفت بعدش ولش کرد رفت کافه زد گفت اینو بیشتر دوست دارم ماشالله هم حسابی ترکونده

باید به بعضی از آدمایی که فک میکنن فقط حرف خودشون درسته و بقیه خرن گفت شما درست میفرمایید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطب زدن هزینه میلیاردی می خواد...

تو کلینیک کار کردن هم نزدیک به دو سوم هزینه می ره برا مواد و سهم درمانگاه و مالیات..

در کنار اسهلاک بالایی که داره ...

می گن آواز دهل از دور شنیدن خوش است

مطمئنا به درامدهای نجومی دلال ها و املاکی ها و واسطه ها بدون استهلاک نمی رسه

با هم مهربون باشیم.😍برای همدیگه خیر بخوایم.🙏 اللهم صل علی محمد و آل محمد

تو خارج ویزیت دکتر تو بیمارستان رایگانه درحالی که اینجا  حتی بیمارستان دولتی پول میگیره

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       
مطب زدن هزینه میلیاردی می خواد... تو کلینیک کار کردن هم نزدیک به دو سوم هزینه می ره برا مواد و سهم ...

املاکی ها الان که درامد ندارن همه میزارن تو دیوار میفروشن تازه خرید و فروش هم نیست 

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       

الان پزشک عمومی که میگن درآمد نداره 50 تومن پول هر ویزیتشه منم یه بار 3 ساعت تو نوبت بودم حساب کردم 40 نفر رفتن یعنی تو 3 ساعت 2تومن ویزیت میشه همیشه هم شلوغه اگه نصفشم سهم دکتر باشه با روزی 3 ساعت بالای 20 تومن در میاره دیگه دندون پزشک که بخاطر 1 ساعت کار بالای 2و3 تومن میگیره. 

بعدشم من تو سایت های کاریابی دیدم بینایی سنج با نصف روز کار کردن ماهی 50و60 تومن حقوقشه دیگه دکتر ها حتما حقوقشون بیشتره