2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یا خدا عجب پولهایی که نمیگیرن

یه دقیقه هم نشد تا بکشه من اصلا باور نکردم تموم شده گفت پاشو تموم شد اره خیلی پول میگیرن هر سال هم دستمزدشون زیاد میشه همین امسال ویزیت دکترای متخصص 100 هزار شده 

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       

[QUOTE=236804924]یه دقیقه هم نشد تا بکشه من اصلا باور نکردم تموم شده گفت پاشو تموم شد اره خیلی پول میگیرن هر سال هم د ...[/QUOTE یه مصل هس میگه ایران بهشت دندون پزشکا ست؟ 

[QUOTE=236804924]یه دقیقه هم نشد تا بکشه من اصلا باور نکردم تموم شده گفت پاشو تموم شد اره خیلی پول م ...

اره بخدا من چند روز پیش متخصص حلق و گوش و بینی بودم حساب کردم با ویزیت 100تومن روزانه 30 تا مریض بیاد تقریبا سالانه 700 میلیون درامدش میشه تازه من پول عمل هاشو حساب نکردم واسه عمل بینی 18 میلیون میگیره تازه عمل گوش هم هست همون بنظرم سالانه یه میلیارد درامدی دارن

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد