2777
2789
نظرتون در مورد ارتودنسی چی هست؟ خوبه یا انجام نشه بهتره

درسم که تموم نشده قشنگم .. ولی چرا انجام نشه ؟ من خودم هم اتفاقا می‌خوام انجام بدم همینجا هم از چند نفر جویا شدم در مورد پزشک متخصصش ... انجام دادن یا ندادنش ضرری وارد نمیکنه به شما ولی سبب رضایت بیشتر خود فرد میشه از چهره‌ش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسم که تموم نشده قشنگم .. ولی چرا انجام نشه ؟ من خودم هم اتفاقا می‌خوام انجام بدم همینجا هم از چند ...

میخواستم بدونم ضرری نداره واسه دندونا مثلا در سنین بالاتر 

مثلا کسی بیست یا سی سالشه ارتو کنه بعد تو ۴۰ سالگی اینطورا مشکل ایجاد کنه

این دیگه معقول نی 100 به بالا باشه

چرا هست ۱۰۰ ۲۰۰‌. حاجی کجایی😐

اسمم رهاست. رها صدام کنیدکاربری دووممه کاربر سال "۹۷"هستم. ممنون میشم تاپیک جالبی دیدید تگم کنید. وقتی داشتم کاربری میزدم هرچیو میزدم نمیومد منم عصبی شدم همینو گذاشتم.
جراح که وضعش عالیه که

600 گرفت برا کشیدن دندون عقلم تازه گفت 900 تخفیف دادم😂

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       
میخواستم بدونم ضرری نداره واسه دندونا مثلا در سنین بالاتر  مثلا کسی بیست یا سی سالشه ارتو کنه ...

نه خب چه ضرری آخه :/

البته گاهی بعضیا جراحی فک نیاز دارند و ارتودنسی خیر و به اشتباه فکر میکنند با ارتودنسی درمان میشن باید توسط پزشک متخصص چک بشین

در کل بنظر من همه پزشک ها درامد خوبی دارن دیگه پزشک درامدش زیاد نباشه پس قراره درامد کدوم شغل زیاد باشه😐

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       
کم بود براش، 😂😂😂

اره بخدا هیچ کاری هم نکرد نه جراحی نه هیچی حتی زور هم نزد 😐