2777
2789
عنوان

ترومای کودکی

1 بازدید | 15 پست

بچه ها قابل درمانه ؟؟

من شخصیت بشدت مهرطلبی دارم و همیشه تو اجتناع شخصیت بدهکاری دارم برعکس کسایی که همیشه طلبکارن

با چت جی پی تی حرف زدم فهمیدم همش به خاطر گذشته و کودکیم

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
اره طرحواره درمانیکتاب زندگی خودرا دوباره بیافرینید

بابد برم پیش مشاور

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بابد برم پیش مشاور

روان درمانی خوبه

مدیتیشن کودک درون خوبه

دوره جدایی تا تعالی سوده هروی شفای کودک درون داره خیلی خوبه

اون کتابی که نوشتمم بد نیست برای شروع

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
بله یک روانکاو خوب باید پیدا کنی تا کمکت کنه. من خودمم درحال درمانم

خدایی تاثیر داره

دارو میدن یا فقط حرف میزنن باهات

جلسه ای چقدره

چون ننه هامون سره هر گوزی قهر کردن باهامون و حرف نزدن باهامون و گفتن من مادرت نیستم و اجازه دادن هر خر و قاطری مارو نصیحت کنه

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

چون ننه هامون سره هر گوزی قهر کردن باهامون و حرف نزدن باهامون و گفتن من مادرت نیستم و اجازه دادن هر ...

نه بابا من واسه این چیزا تروما نشده واسم

من تو بچگی بابام زیاد کار نمیکرد خرج ما رو عموم میدا. تقریبا ولی در مقابل خیلی تحقیر و توهین میکرد به ما

جلو خودم به بابام توهین میکردن و من فقط سکوت میکردم .همیشه سکوت و سکوت و

حس اضافه بودن اینا باعثش شده من الان تو جامعه موقعیت اجتماعی دارم ازدواج کردم وضعیت مالی خوبی دارم ولی همیشه بدهکار مردمم انگار از اسنپ بگیر تا نونوا تا همسایه تا کوفت

روان درمانی خوبهمدیتیشن کودک درون خوبهدوره جدایی تا تعالی سوده هروی شفای کودک درون داره خیلی خوبه او ...

درسته ممنون

نه بابا من واسه این چیزا تروما نشده واسم من تو بچگی بابام زیاد کار نمیکرد خرج ما رو عموم میدا. تقریب ...

دیگه باید به خودت بقبولونی اونا گزشته و تو الان خوشبختی و قرار نیست به اون روزا برگردی

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

دیگه باید به خودت بقبولونی اونا گزشته و تو الان خوشبختی و قرار نیست به اون روزا برگردی

نمیشه بخدا

بابت همیناخوابم نبرد💔

بآبت چی

نمیشه بخدا

برو روانشناس

برو روانشناس

وقت ندارم و از طرفی باور ندارم درست بشه من نه عزت نفس دارم نه اعتماد به نفس سنمم از از سی گذشته دیگه درست بشو نیست