2777
2789
عنوان

شماره کارت کمک به یمن کسی داره؟؟

220 بازدید | 32 پست

خیلی دلم میخواد کمک کنم

حالا هرچند مبلغی نیس اما فیلم و عکساشون و ک میبینم دلم میخواد کمک کنم

💚یااوّلُ یا آخِر ای خدایی که از توام و به سوی تو برمیگردم. ای خدایی که اول و اخر همهءکارها خودتی.💚 ❤اگه دوس داشتین برای شفای همهء کوچولو های بیمار صلوات بفرستین از جمله پسر من.😗❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم به من کمک کن انگار به یمن کمک کردی🤣

عکس بچه هاشون و دیدین شما؟؟ 

💚یااوّلُ یا آخِر ای خدایی که از توام و به سوی تو برمیگردم. ای خدایی که اول و اخر همهءکارها خودتی.💚 ❤اگه دوس داشتین برای شفای همهء کوچولو های بیمار صلوات بفرستین از جمله پسر من.😗❤
کشور خودمون از یمن واجب تره

هر کی به نظرم جای خودش 

کسایی که هستن که واجبتر از یمنه من تو آشناهامون یکی رو میشناسم همین الان لنگ ۳ تومنه 

من ک از بچه های یمن دور و بر خودم واجب تر ندیدم

پوست و استخوون و سو تغدیه دارن 

دارن میمیرن از گرسنگی

هر کی به نظرم جای خودش 

بیا برو چندتا روستا ببین وضعیت بچه هارو بعد دلسوزی اونا کن....چراغی ک ب خونه رواست ب مسجد حروم ...شما ظاهربینی ک فقط با عکس دلسوزی میکنی روستاهای کشور خیلی فقیرن

گفت خاکستر به آتش:تورا می بخشم...ولی.....تبر را نه!!!
فعلا کشور خودمون واجب تره وضع خرابه 

بله شاید اینجا مشکلاتی باشه اما من تو ایران ندیدم همچین بچه هایی که به معنای واقعی کلمه پویت و استخووون هستن 

از همه جا محاصره هستن 

یه محاثره دست جمعی 

که هیچکس نمیتونه به هیچکس کمک کنه مثل تو ایران ک باز بعضی ها کمک میکنن به هم پولدار و بی پول داره نیس

من ک از بچه های یمن دور و بر خودم واجب تر ندیدم پوست و استخوون و سو تغدیه دارن  دارن میمیرن ا ...

خوب مگه اینا رئیس جمهور ندارن عیب کشور ما هم همینه اونقدر که میرن به یمن و فلسطین کمک می کنن از کشور خودشون بی خبرن کتابخانه چند میلیاردی تو عراق می سازن اون وقت روستا خودشون مدرسه نداره 

بیا برو چندتا روستا ببین وضعیت بچه هارو بعد دلسوزی اونا کن....چراغی ک ب خونه رواست ب مسجد حروم ...شم ...

اگه عکسشون و داری بفرست ببینم خانم باطن بین

فک کنم چون محاصره شدید هستن نشه بهشون کمکی کرد اوناییم که میگن هموطنای خودمون واجبترن   بسیار خوب شما  حتما حتما تو لیست برنامه زندگیت  کمک به هموطنات باشه  مخصوصا وقتایی که خرجای بی خود دارید ولی لطفا کسی رو هم از کار خوب منع نکن گرچه بعضیاتون همونایی هستین که تو موارد دیگه به توچه به من چه راه میندازید