2777
2789
عنوان

شماره کارت کمک به یمن کسی داره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 32 پست
خوب مگه اینا رئیس جمهور ندارن عیب کشور ما هم همینه اونقدر که میرن به یمن و فلسطین کمک می کنن از کشور ...

لطفا سند و مدرک بیار بدون سند و مدرک پر تو سایتا همه جا همه چی میتونن بگن زبونه که استتوون نداره

من الان عنوانم در مورد پاسخ شما بود؟؟

یا شماره کارت خواستم فقط؟؟؟

💚یااوّلُ یا آخِر ای خدایی که از توام و به سوی تو برمیگردم. ای خدایی که اول و اخر همهءکارها خودتی.💚 ❤اگه دوس داشتین برای شفای همهء کوچولو های بیمار صلوات بفرستین از جمله پسر من.😗❤
کسایی که هستن که واجبتر از یمنه من تو آشناهامون یکی رو میشناسم همین الان لنگ ۳ تومنه 

ببخشید به نظرم کسی که تو کشورش جنگه و قحطیه و بچه هاشون استخون بدنشون از شدت گرسنگی زده بیرون واجب تره.چون انسان هستن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله شاید اینجا مشکلاتی باشه اما من تو ایران ندیدم همچین بچه هایی که به معنای واقعی کلمه پویت و استخو ...

عزیزم به حرف اینا گوش نده‌.کار خودتو کن.بعضیا کمک که نمیکنن نمیذارن بقیه هم کاری کنن.

اگه میتونید عکسای بچه ها شون ببیتید و بعد بگید به ما چه ربطی داره من با شما ها حرفی ندارم

مگه نه اینکه پیامبرمون گفتن هر کسی کمک خواستن کسی رو ببینه و کمک نکنه مسلمون نیس 

مگه ما مسلمون نیستیم

مگه حقیقتا این بچه ها کمک لازم ندارن؟؟؟ 

باشه شما هر کی و میشناسید مثل بچه های یمن سو تغذیه داره داره میمیره بچه شیر خوار نون نداره بخوره عکسش و برا من بفرستید با ادرس 

💚یااوّلُ یا آخِر ای خدایی که از توام و به سوی تو برمیگردم. ای خدایی که اول و اخر همهءکارها خودتی.💚 ❤اگه دوس داشتین برای شفای همهء کوچولو های بیمار صلوات بفرستین از جمله پسر من.😗❤

استارتر همه دیدن که میگن نمیتونن برن در همسایشون عکسشونو بگیرن برا شما بفرستن  که شما ببینید واقعا فقیر هستن ...یا مثلا روستاهای سیستان خیلی به کمک احتیاج دارن و یکم بری بگردی میبینی یا بری پایین شهر اون شهری که زندگی میکنید 

نه به نظرم کشور خودمون با این همه محرومیت واجبه مگه اینا میان به ما کمک کنن 

ما به کمک اونا اولا چیکا داریم

ثانیا هم بله کی میگه کمک نمیکنن

همین که اونا اونجا دارن تحمل میکنن و زجر میکشن که کشورشو ن و تدن 

فک کردین اونا تسلیم شن بعدش دشمنا نمیان دور مرزای ما؟؟ 

بهدش دبشون به حال ایران میسوزه؟؟

همون کاری که با اونا میکنن صدبرابر بدترش و با ما و بچه های ما

استارتر همه دیدن که میگن نمیتونن برن در همسایشون عکسشونو بگیرن برا شما بفرستن  که شما ببینید وا ...

عکس نفرستن ادرس دقیق بفرستن که بچه از گشنگی به معنای کلمه رو به موته داره میمیره

محرومیت و بدبختی و فقر همه جا هست اما به این معنی جایی داریم؟؟ بد و بدتر داریم

اگه میتونید عکسای بچه ها شون ببیتید و بعد بگید به ما چه ربطی داره من با شما ها حرفی ندارم مگه نه ای ...

خدا به دادشون برسه دقیقا چون مسلمون هستن و نخواستن تسلیم وهابیها بشن اینجوری مورد ظلم واقع شدن بعضی از اونایی که میگن وطن وطن همونایین که تو قضیه ی اوکراین یقه جر میدادن یا برای خرج کنسرتو کاشت ناخون و سگ بازیشون و ترکیه ودبی میگن پول خودمونه به کسی  مربوط نیست  و فقرا و هموطناشون پشیزی براشون ارزش نداره 

بیا برو چندتا روستا ببین وضعیت بچه هارو بعد دلسوزی اونا کن....چراغی ک ب خونه رواست ب مسجد حروم ...شم ...

روستا هم رفتم وضعیتا رم دیدم

اما هیج جا مثل بچه های یمن ندیدم

که نون خوردنم ندارن میفهمی؟؟؟

خدا به دادشون برسه دقیقا چون مسلمون هستن و نخواستن تسلیم وهابیها بشن اینجوری مورد ظلم واقع شدن بعضی ...

میبینی؟؟؟ 

ببین باور کن داریم از کجا معلوم تو پول بفرستی واقعا به اون بچه ها برسه ؟ 

به کدوم بچه ها؟؟

یمن یا تو روستا ها؟؟؟

به نظرت تو ایران کمیته امداد و بهزیستی نیستن؟؟ یارانه نیسته؟؟

اقا ته تهش گدایی نیسته که همه جا میبینیم

یه پول نونم نمیتونن گیر بیارن؟؟؟

ببین تو یمن هیچی نیس میفمید یا نه؟؟ هیچی به معنای واقعی کلمه 

اگه بود بچه الشون جلو چسمسون از بی غذایی نمیمردن 

میدونی چه قد سخته

من حرفم اینه که باید بین بد و بدتر کدوم و انتخاب کرد

بله محرومیت هست فقر هست 

من خودمم نیاز به یه سری کمک های مالی دارم اما واقعا اولویت بتدی هم خوب چیزیه

استارتر همه دیدن که میگن نمیتونن برن در همسایشون عکسشونو بگیرن برا شما بفرستن  که شما ببینید وا ...

همه دیدن که بچه داره میمیره جلو چشم مامان باباش ؟؟؟ اره

کدوم مادر مادریه که بچش بمیره بلند نشه بره سر و صدا جلو در و همسایه و همه جا که این بچه داره میمیره روزی یه قرص نونش بدید؟؟

کجای ایران این طوره؟؟؟ من ک ندیدم