2777
2789
عنوان

این ترس رو هم شما داشتید یا دارید؟

140 بازدید | 25 پست

حس میکنم نکنه خدایی نکرده در آینده باردار نشم 

مشکل داشته باشم یا هرچی ...

خیلی میترسم 

بعد فک میکنم اگه کارمون ب طلاق و اینا بکشه چی 😑

🦥🤌🏻

بیکاری عزیزم؟؟ 

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما یکی باعث شده همچین مشغله فکری پیدا کنی ...الان با این پیشرفت علم همه بچه دار میشن نگران نباش عزیزم

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.
وای نه آنژی منفی از خودت دور کن جذب می کنی ها

اوووف اره 🗿

نباید فک‌کنم .

بالاخره احتمالاته. باید باهاش صحبت کنم ببینم اینقدری براش بچه مهم هست که طلاق بگیره بخاطر بچه 

🦥🤌🏻

از اینکه بچه دار نشیم و جدا بشیم 

نترس دختر جان بچه دار میشی و چن تا ابرو پشمکی قد و نیم قد از سر و کولت بالا میرن😄❤