2777
2789
من خودمم خودمو ازار میدم از دست افکاری ک دارم بخیال اگ بخوام بت بگم ..... 

خوب تاپیکت این باشه که منطقی تره!البته اصلا نمیگم اینجا مشکلی حل میشه ها!اصلا!!اگربنا به کمک باشه حتما بهت پیشنهادمیدم بایک دکترحرف بزنی.معجزه نمیکنن ولی بعدازمدتی حس میکنی حالت بهترمیشه.

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

دخترم تیزهوشانم

چه خوب!آفرین!فقط چرا ادبیاتت اینجوریه؟دلخورنشو ولی یاد راننده کامیونها افتادم!حیف نیست؟تو که حتما میتونی مسئله های سخت ریاضی رو حل کنی خوب به ادبیاتت هم برس.نمیدونم چرادخترها تازگیها فکرمیکنن اگر اینجوری حرف بزنن به قول خودشون باحالترن!!!باورکن همین کارساده یعنی زیبا صحبت کردن توی دراز مدت هم روی خودت اثرمیزاره هم نظر اطرافیانت نسبت بهت عوض میشه!

چه خوب!آفرین!فقط چرا ادبیاتت اینجوریه؟دلخورنشو ولی یاد راننده کامیونها افتادم!حیف نیست؟تو که حتما می ...

بابا من عصبیم هرروز دارن بهم توهین میکنن بعد گیر میدی ب ادبیاتم من حالم از خودم شخصبتم و افکار بهم میخوره بعد.....

عه چ قشنگ تالا بت اخطار دادن اخراج میشب اون قد بت فشار اومده  ک همه مسخره ات کنن  بخاطر چی ...

تو الان برای این که فکر خودکشی از سرت بپره اینه که هر چی از سرزنش و توهین و مسخره کردن از اطرافیان تو ذهنت درست کردی بندازی خواهش میکنم همین الان برای چند لحظه تمرکز کن و همینی که میگو امتحان کن چشماتو ببند یه سطل زباله رو تصور کن تمام سرزنش ها و ترس هابی که از حرف بقیه داری قیافه همه اونایی که تو‌ذهنتن دارن آرارات میدن رو تصور کن و دونه دونه بندازشون تو اون سطل و درشو ببند 

امتحان کن و ببین چقدر ذهنت آروم میشه و احساس آزادی می‌کنی اونوقت متوجه میشی که بدون این افکار چقدر زندگی راحت میشه خودمونیم که سختش میکنیم و البته اولش سخته ولی وقتی یاد بگیریم افکار منفی و ترس از مردم رو از زندگیمون حذف کنیم اون موقع خوب میفهمیم یکی از دلایل بدبختی خودمون ؛ خودمون هستیم چون به خودمون اجازه می‌دیم مردم با ما مثل برده رفتار کنن

🤍
تو الان برای این که فکر خودکشی از سرت بپره اینه که هر چی از سرزنش و توهین و مسخره کردن از اطرافیان ت ...

نمیتونم خیلی تلاش کردم ولی فق ثابت و بد تر میشن و زیاد تر

خب چیکا کنم دارم دیونه میشم🗿🥲

گلم از درون تهی شدی.

خودشناسی کار کن.

به خودت برس ، برای خودت وقت بذار

دید دیگران برات مهم نباشه

برای بهبود حال روحیت اول دکتر برو

بعدم اگه اذیتی از تیزهوشان بیا بیرون

اگه خانوادت همراه نیستن ، تو با اخلاق و شخصیت خودت همراهشون کن.. کم کم...

و یادت باشه ، همین سختیاست که تو رو از بقیه ، به لحاظ کسب کمالات برترت میکنه!

موجیم که آسودگی ما ، عدم ماست!

خلاصه با خودت_همراه باش. دست خودتو بگیر و کم کم مشکلاتت رو کوچیک و کوچیک تر کن.

تو انسانی

قدرت انسان ، ورای تصورات منو توعه...!

گلم از درون تهی شدی. خودشناسی کار کن. به خودت برس ، برای خودت وقت بذار دید دیگران برات مهم نباشه ...

دکتر چی همه دارن بم میگن مشکل روانی داری مشاور مدرسمون هی میگه افسردگی گرفتی و هی اینو میگن ولی رو خودشون کار نمیکنن ک فشارو از روم بر دارن

بابا من عصبیم هرروز دارن بهم توهین میکنن بعد گیر میدی ب ادبیاتم من حالم از خودم شخصبتم و افکار بهم م ...

پس طبیعیه که اطرافیانت هم همین حس رو بهت داشته باشن!ده دقیقه است اینجایی حس خوبی ندادی!اونا که نمیفهمن!دکتر که نمیفهمه!اینجاکه نمیفهمن!پس بیخیال!تو دوست داری تاآخرعمرت که شایدخیلی هم طولانی نباشه نقش قربانی رو بازی کنی وبه زندگیت غربزنی.منم بااینجور آدمها هیچ جوره حال نمیکنم حاجی!!!(این خوبه نه؟)اگر موندی به سلامت اگررفتی خدابه همرات!خداحافظ.

دکتر چی همه دارن بم میگن مشکل روانی داری مشاور مدرسمون هی میگه افسردگی گرفتی و هی اینو میگن ولی رو خ ...

خب بگن!!

اونا یه مشت دیگرانن فقط :)

من جای تو باشم

فردی از خودم میسازم

که بهشون نشون بدم فشار مدرسه برام کشکه!!! 

برو روان پزشک

اونقدر قوی شو که

بعد که به حرفشون فکر کردن از خودشون خجالت بکشن و از قدرت تو متحیر بشن.

خیلی خودتو دست کم گرفتی