2777
2789
نمیگم ترک تحصیل کن میگم حتی اگه شرایط اونقدر وخیم بود که نتونستی درس بخونی به هیچکس ربطی نداره همین ...

بچه اوردن؟ اون خودش یه گناه بزرگه یه موجوده بیاریم بدبختی بکشه

خب حالم ووقعن بده بیخیال سرم داره از درد میترکه

درکت میکنم اما با تجربه ای که من دارم بهت میگم به خدا رو کن و حرف مردم رو بنداز تو سطل آشغال مردم حتی اگه بهترین و بالاترین تحصیلات رو داشته باشن وقتی سواد شخصیتی و شعور ارتباط و رفت و آمد تو اجتماع رو ندارن باید مدرکشون رو بزارن در کوزه آبشو بخورن تو هر چی باشی در نهایت شخصیتت به یادگار میمونه من مثل تو بودم و تو شرایطش قرار گرفتم همه ریختن رو سرم و تنهایی تنها شدم حتی از خونوادم هم زخم خوردم هیچ‌کس جز خدا برات نمیمونه واسه همین رابطه اتو با خدا درست کن که اگه اون نباشه خیلی تو زندگی ضرر می‌کنی به تاپیکم سر بزن 

قسمت ملاقات من با خدا رو بخون طولانیه ولی ذخیره اش کن و بخونش 

منم برای آرامشت دعا میکنم خودتم تلاش کن😊

🤍

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

درکت میکنم اما با تجربه ای که من دارم بهت میگم به خدا رو کن و حرف مردم رو بنداز تو سطل آشغال مردم حت ...

حالشو ندارم ولی سعی میکنم اینا رو جور دیگ تلافی کنم با اینکه نشون بدم قویم

بچه اوردن؟ اون خودش یه گناه بزرگه یه موجوده بیاریم بدبختی بکشه

الان تو اینطوری هستی از آینده ات که خبر نداری منم نمیزاشتم بچه دار بشم چون تو زندگیم مشکلات داشتم تا این که شوهرم مرد آشناهای شوهرم میکفتن کاشکی براش بچه میوردی حسرت بچه رو تو سینه اش گذاشتی میدونی من چی  رو خوب فهمیدم؟ 

یه قسمتی ازین سرزنش هایی که از طرف جامعه میشیم به خاطر دلسوزی ؛ نادونی و جهالت و تربیت اشتباه اون مردمه چون با خودشون هم همین طور رفتار شده اونا واقعا نمیدونن دارن چی میگن و با حرفاشون چه آتیشی به دل آدما میزنن زندگی خودشون رو میبینن و با اون آدم مقایسه میکنن میگن ما تونستیم اونم میتونست و نکرد اینا گلم همش از سر نادونیه یه عده ای از مردم هم از سر دشمنی و حسادت این کارو میکنن اینو قشنگ بهش پی بردم  

یکی از چیزایی هم که باید یاد بگیری که جلوی خودکشی کردنتو بگیره بحث مقایسه نکردن هست

هیچ کس حق نداره خودشو با دیگران مقایسه کنه و همین طور دیگران حق این کارو با بقیه ندارن 

چرا؟ چون مردم تو شرایط مختلف ؛ با آداب و تربیت مختلف ؛ با تفاوت امکانات بزرگ شدن بخاطر همین یه عده ای ممکنه زودتر رشد کنن یه عده ای دیرتر تو باید تمام تلاشتو بکنی تو زندگی رشد کنی و موفق بشی اما در حد و اندازه خودت بقیه رو نگاه نکن طبق ظرفیت خودت برنامه بریز ممکنه یکی از تو قوی تر باشه یکی هم هست از تو ضعیف تره این دلیل نمیشه هی دائم نگاه کنی اون از من بهتره اون از من جلو زد 

تو اگه میخوای موفق بشی باید ذهنتو آروم کنی منم مثل تو او یه جمعیتی بودم که دائم داشتن بهم فشار روانی میوردن منو با خودشون مقایسه میکردن از اونجا زدم بیرون چون شرایط من با اونا فرق میکرد الان تو تنهایی خودم دارم سعی میکنم رشد کنم آدمایی که خیلی رو اعصابم راه برن اصلا تو زندگی من جایی ندارن چون سرمایه من فکر و ذهنمه بدون اون نمیتونم رشد کنم سعی میکنم با اطرافیانم مدارا کنم و صبور باشم اما اگه مدارا کردن من نتیجه ای نده و خیلی رو اطرافم باشه حذفشون میکنم 

رو خودت باید کار کنی مثلا خانواده جزو کسایی هستن که نمیشه باهاشون قطع ارتباط کرد مگه خیییییییلی شرایط وخیم باشه در غیر این صورت باید خودتو قوی کنی و بیخیال آزار و اذیت هایی باشن که در حق ات میکنن یعنی هر چی میشنوی که ناراحتت می‌کنه به کتفت نگیری تنها راه نجاتته وگرنه اگه بخوای حساسیت نشون بدی و توجه کنی مدام فکر خودکشی میاد تو ذهنت 

منم دارم همین کارو میکنم میبینم ضعف هام چیه سعی میکنم یواش یواش ذزسشون کنم از خدا هم خیلی کمک می‌خوام 

مثلا من خیلی حساس بودم و این باعث میشد ذهنم آشفته بشه و نزاره درست زندگی کنم الان یاد گرفتم تمرین کنم صبور باشم فکرای منفی رو از ذهنم بندازم بیرون کلمه ها و جمله های مثبت رو مدام برای خودم تکرار کنم و در برابر توهینات مردم سعی امو کنم صبور باشم و بیخیال باشم چون اعصاب من از همه چی مهم تره 😊

🤍
حالشو ندارم ولی سعی میکنم اینا رو جور دیگ تلافی کنم با اینکه نشون بدم قویم

درکت میکنم قوی شدن به شبه اتفاق نمیفته مگه با معجزه 

وقتی میری باشگاه میخوای بدنتو بسازی تو یه روز اونی میشی که میخپای؟؟ نه 

باید یه مدت زیادی بگذره تمرین کنی یکم درد بکشی سختی بکشی تا بدن دلخواهتو به دست بیاری 

از لحاظ روحی هم بخوای قوی بشی همینه باید تمرین کنی در حدود ظرفیت خودت نه بیشتر که بهت فشار بیاد و مداوم با خودت داشته باشی تا قوی بشی حتی اگه خسته شدی جا زدی هم اصلا ناراحت نباش طبیعیه یه مدت انجام نده بعد دوباره شروع کن 

از خودت بیش از اندازه توقع نداشته باش و درک کن همه چی یه شبه به دست نمیاد و باید یه مدت وقت بزاری صبور بودن رو باید تمرین کنی 

امیدوارم و واقعا خوش حال میشم کمکت کرده باشم 😊

🤍