ببین من ترک تحصیل کردم تو سن کم خیلی ازم خواستن برم درس بخونم حتی یه بار یکی از دوستام یه حرفی زد که ما درس خونده ایم و تو بی سوادی بعدش معذرت خواهی کرد من گفتم برام مهم نیست بررررررررررراتتتتتتت مهم نباشه
ببین ترک تحصیل کن اصلا درس نخون به دیگران هیچ ربطی نداره اونا فقط میتونن با زبون خوش بیان و راهنماییت کنن درستو بخونی اما حق ندارن بیان مسخره ات کنن و سرزنش بکنن با توهین باهات حرف بزنن هر کی اینکارو میکنه بدون که اصلا طرز رفتار با آدما رو بلد نیست تو خودت باید قدر خودتو بدونی و اجازه ندید دیگران برای تو تصمیم بگیرن مگه تو برده ای؟ در برابر توهین مردم سعی کن صبور باشی و واکنش تندی نداشته باشی ناراحت هم میشی بشو اما اجازه نده خیلی طول بکشه که مریضت کنه و فکر خودکشی بزنه به سرت تو واسه زندگی تو این دنیای پر از مشکلات احتیاج به یه ذهن آروم داری این تنها مشکل تو نیست تو سن های بالاتر چیزای جدیدتر تجربه میکنی باید خودتو آماده کنی چطور؟ باید ذهنتو قوی کنی باید یاد بگیری چطور قوی کنی یکی از دلایل زنده موندن واسه ادامه دادن اینه ترس مردم رو تو دلت بکشی همیشه به خدا توکل کنی میدونم خیلی سخته ولی امتحانش کن شجاع باش کلیپ های انگیزشی نگاه کن
دکتر هلاکویی یه کلیپ کوتاهی ازش هست درمورد آبرو چیست حتماااااا گوش کن خیلی کمکت میکنه و آرومت میکنه من حتی از طرف حرف زدنش خندم میگیره 😄