2777
2789
خب بگن!! اونا یه مشت دیگرانن فقط :) من جای تو باشم فردی از خودم میسازم که بهشون نشون بدم فشار مد ...

دست کم بگبرم مگ من چیزی بیش از به ادم مزخرفه بدرد نخورم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

دکتر چی منو بردن مشاور ولی از حس و افکارم یکذره هم نگفتم چون میدونم همشون مسخرم میکنن و فشاری  ...

اتفاقا من یه کلیپ دیدم از یه دختر خارجی که داشت درمورد مشکلاتی که بخاطر آزمون براش پیش اومده بود با مشاور صحبت میکرد زیاد تو درس فرو رفتی تمام زندگیت درست شده و فشارای بیخود و بی جهت اطرافیان هم بهت فشار میاره بقیه حق ندارن بیخود به تو فشار بیارن مشاور باید با خونوادت صحبت کنه اگه واقعا این شکلی ان اجازه نده تو ارزشت خیلی بالاس باید قدرشو بدونی و خودتو اسیر و برده حرف بقیه نکنی من تو شرایط تو گیر کردم میومدن میگفتن فلانی پشت سرت حرف میزنن یا خیلی ازت بد میگن من اون لحظه خیلی بهم فشار میومد تو یه جو خیلی سنگین بودم از همه بریدم تنها شدم و یاد گرفتم اسیر حرف مردم نباشم نمیگم الان کاملا خوب نشدم ولی بهتر شدم کمتر ناراحت میشم چون یاد گرفتم رو خودم کار کنم و ترس از مردم رو بزارم کنار ما اینطوری تربیت شدیم که از مردم بیشتر از خدا می‌ترسیم خدای ما مردم شده متاسفانه نگران این نیستیم خدا درمورد ما چه فکری می‌کنه نگران اینیم بنده های ضعیفش که خودشون شبانه روز ممکنه همه کاری بکنن درمورد ما چه نظری دارن هر کی تو زندگیش اشتباهاتی داره عیب و نقصی هایی داره اگه بخوای خودتو اسیر حرف مردم کنی آخرش خودکشیه هیچ کس ارزش اینو ندارن تو بخاطرش خودتو بکشی من خیلی التماس کردم این کارو نکنم ماهی ۵؛۶ بار فکر خودکشی به سرم میزد 💔😭 خدا نکنه دیگه اینکارو بکنم برو تجربه کسایی که خودکشی کردن و زنده موندن رو بخون یکیش خود من که کاملا پشیمونم 

🤍
نمیتونم خیلی تلاش کردم ولی فق ثابت و بد تر میشن و زیاد تر

ببین من ترک تحصیل کردم تو سن کم خیلی ازم خواستن برم درس بخونم حتی یه بار یکی از دوستام یه حرفی زد که ما درس خونده ایم و تو بی سوادی بعدش معذرت خواهی کرد من گفتم برام مهم نیست بررررررررررراتتتتتتت مهم نباشه 

ببین ترک تحصیل کن اصلا درس نخون به دیگران هیچ ربطی نداره اونا فقط میتونن با زبون خوش بیان و راهنماییت کنن درستو بخونی اما حق ندارن بیان مسخره ات کنن و سرزنش بکنن با توهین باهات حرف بزنن هر کی اینکارو میکنه بدون که اصلا طرز رفتار با آدما رو بلد نیست تو خودت باید قدر خودتو بدونی و اجازه ندید دیگران برای تو تصمیم بگیرن مگه تو برده ای؟ در برابر توهین مردم سعی کن صبور باشی و واکنش تندی نداشته باشی ناراحت هم میشی بشو اما اجازه نده خیلی طول بکشه که مریضت کنه و فکر خودکشی بزنه به سرت تو واسه زندگی تو این دنیای پر از مشکلات احتیاج به یه ذهن آروم داری این تنها مشکل تو نیست تو سن های بالاتر چیزای جدیدتر تجربه می‌کنی باید خودتو آماده کنی چطور؟ باید ذهنتو قوی کنی باید یاد بگیری چطور قوی کنی یکی از دلایل زنده موندن واسه ادامه دادن اینه ترس مردم رو تو دلت بکشی همیشه به خدا توکل کنی میدونم خیلی سخته ولی امتحانش کن شجاع باش کلیپ های انگیزشی نگاه کن 

دکتر هلاکویی یه کلیپ کوتاهی ازش هست درمورد آبرو چیست حتماااااا گوش کن خیلی کمکت می‌کنه و آرومت میکنه من حتی از طرف حرف زدنش خندم میگیره 😄

🤍
ترک تحصیل من بکنم کلم کندس 

نمیگم ترک تحصیل کن میگم حتی اگه شرایط اونقدر وخیم بود که نتونستی درس بخونی به هیچکس ربطی نداره همین که میگی ترک تحصیل کنم کله ام کنده اس اشتباه اس تقصیر خونواده های ماست که این ترس رو تو دل ما کاشتن تو خودت به داد خودت برس یاد بگیر اگه یه روز ازدواج کردی بچه دار شدی با بچه هات اینکارو نکنی البته خونواده من اصلا بهم فشار نیوردن خودشون هم تحصیل کرده نبودن اصلا و برام مهم نیست کسی بخواد به خاطر سطح تحصیلاتم منو سطح پایین ببینه ولی دوست دارم ادامه تحصیل بدم نه بخاطر حرف بقیه بخاطر خودم که‌ سطح اطلاعاتم بالاتر بره الان که اصلا نمیتونم اطرافیانمم خیلی بهم گفتن ادامه بده ولی من چون شرایط خودمو میدونم میگم فعلا نمیتونم شرایط روحیم اصلا مناسب درس خوندن نیست

🤍