2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینه بتونم قبل صب بمیرم ازمونو ندم

وقتی انقدر بی تجربه وسطحی هستی چرابقیه رو سرکار میزاری؟اصلا به خودت زحمت میدی فکر کنی اون آدمهای خوش قلبی که نگرانت میشن وسعی میکنن راهکار درست بهت بدن چه حسی بهشون دست میده؟خیلی دوست دارم بدونم وقتی کامنتهای راهنمایی ونصیحت رو میخونی چه حسی بهت دست میده!

برنامه زندگی پس از زندگی رو ببین تو اینستا هم پیج داره یه قسمتشو دیدم درمورد یه آقا که ۳ بار خودکشی کرد و زنده موند برو ببینش خودمم خودکشی کردم ولی دیگه هیچوقت نمیخوام اینکارو کنم خیلی از خدا خواستم التماسش کردم تا کمکم کرد بعضی وقتا فکرش میاد سراغم اما خدا رو شکر از ذهنم میپره قبلا مدام به فکرم می‌رسید تصور میکردم چطور خودمو بکشم یه بار هم اقدام کردم اما به لطف خدا ترسیدم ادامه ندادم خیلی از خدا بخواه این فکرو از سرت بندازه

🤍
وقتی انقدر بی تجربه وسطحی هستی چرابقیه رو سرکار میزاری؟اصلا به خودت زحمت میدی فکر کنی اون آدمهای خوش ...

اونوقتی ک این همه فشار بم وارد میکنن منو عین ادم اهنی میخان اونا برن خجالت بکشن

ن ندارم مرض دارم کم توجهی میخام بم توجه کنین بخندم😐

نمیدونم به چه منظور این جواب رو دادی ولی عزیزم باور کن اگرذهنت رو خوب بگردی دقیقا همین چیزی رو پیدا میکنی که الان گفتی یعنی جلب توجه مخرب!