بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این حرفت خیلی کلیشه ای و بچگانه هست وقتی نمیدونی جهنم چیه برو آیه های عذاب رو در قرآن بخون بعد هر توصیفی خداوند گفته بازم تو چه میدانی چیست اینقدر وحشتناکه
وقتی انقدر بی تجربه وسطحی هستی چرابقیه رو سرکار میزاری؟اصلا به خودت زحمت میدی فکر کنی اون آدمهای خوش قلبی که نگرانت میشن وسعی میکنن راهکار درست بهت بدن چه حسی بهشون دست میده؟خیلی دوست دارم بدونم وقتی کامنتهای راهنمایی ونصیحت رو میخونی چه حسی بهت دست میده!
برنامه زندگی پس از زندگی رو ببین تو اینستا هم پیج داره یه قسمتشو دیدم درمورد یه آقا که ۳ بار خودکشی کرد و زنده موند برو ببینش خودمم خودکشی کردم ولی دیگه هیچوقت نمیخوام اینکارو کنم خیلی از خدا خواستم التماسش کردم تا کمکم کرد بعضی وقتا فکرش میاد سراغم اما خدا رو شکر از ذهنم میپره قبلا مدام به فکرم میرسید تصور میکردم چطور خودمو بکشم یه بار هم اقدام کردم اما به لطف خدا ترسیدم ادامه ندادم خیلی از خدا بخواه این فکرو از سرت بندازه