2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قیمتش چقدره عزیزم

الان نمیدونم تو اپلیکیشن دیجی کالا بزنی قیمت هاش میاد ما چند سال پیش ۴۰۰ خریدیم الان دقیق نمیدونم فکر کنم هول و هوش ۹۰۰ باشه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
الان نمیدونم تو اپلیکیشن دیجی کالا بزنی قیمت هاش میاد ما چند سال پیش ۴۰۰ خریدیم الان دقیق نمیدونم فک ...

اگه انقدر باشه عالیه

ممنونم عزیزم🌹🌹

✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻
اگه انقدر باشه عالیه ممنونم عزیزم🌹🌹

خکاهش میکنم همه چیزش عالیه فقط رفتی بخری قشنگ قلق قفل درش رو یاد بگیر چون بد ببندی میشکنه مال من چند ساله سالمه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
خکاهش میکنم همه چیزش عالیه فقط رفتی بخری قشنگ قلق قفل درش رو یاد بگیر چون بد ببندی میشکنه مال من چند ...

چقدر خوب عزیزم ممنون از راهنماییت چشم حتما❤🌹🌹🌹

تو دیحی کالا قیمتای پایینم هست.من یه ارزونشو میخرم.کار خاصی نمیکنه که قراره دو تیکه نونو فشار بده به ...

آره والا😂😂😂😂آخه دیجی کالا اطمینانی نیست من هر چی میخرم یه چیز بی کیفیت میفرستن برای آدم نمیدونم

سلام عزیزم ببخشید در مورد مهاجرت ازتون سوال داشتم اما تاپیکی که در این مورد زده بودید قفل بود ممنون میشم اگه چیزی میدونید راهنمایی کنید میخواستم بدونم کسی که لیسانس پرستاری ایران رو داشته باشه،آیا میتونه به کانادا یاآلمان مهاجرت کنه و اونجا پزشکی بخونه ومدارک پرستاری اینجا رومعادل سازی کنه؟ بین این دو تا کشور حالا هر کدوم که راحت تر بود 🤭😁 

سن هم ۲۴ لحاظ کنید بدون طرح 

و اینکه برای کسی میپرسم که الان تقریبا اول راه هست و فقط میخواد شرایط رو بدونه 

در مورد زبان هم با انگلیسی بهتر ارتباط برقرار کرده البته تا به حال هم المانی نخونده 😁

پیشاپیش ممنون میشم از پاسخ گوییتون و اگه هم چیزی نمیدونستین اگه پیج یا سایت وکیل مهاجرت معتبر میشناسین بهم معرفی کنین،فقط مورد اعتماد باشه بازم ممنون ❤