یلدا جون از تک تک صحبتات استفاده میکنم زری جون دقیقا میدونم، من اصلا تو خانواده ای بزرگ نشدک که توش چشم و هم چشمی باشه ولی ناخوداگاه دارم کشیده میشم به این چیزا
مثلا لازم نیست ی سرویس چاقویی برداری ک تیکه هاش خیلی زیاد باشه مارک دو بجه زولینگ بعضی سرویساش سه تاییه هم.مارک خوبیه و عمری هم اینکه همون تعدا چاقو برات کافیه
اومدی تا بره فصل دیوونگی .... شدی آرامش کل این زندگی
ستاره جان انصافا گرونیه ولی خب جاهاز بردن یه رسم بین ما ایرانیا....هر چی لازم داری بگیر نزار حسرت به دل بمونی یا از کسی حرف بشنوی... برا من خیلی پیچیدس.... بهی جان شوهرم یخچال .تی وی .اجاق گاز و فرشارو گرفت ما شهرستان رسممونه پسر این چند تیکرو میگیره 88 عروسی کردیم اومدیم تهران 3سال اول یه خونه بودم نزدیک 3سالم هس این خونم پارسال خونه خریدیم ولی دادیم اجاره ..... خودم همه جاهازم خراب شدن ویترینم که سال 87 600تومن شده بود از در توو نیومد نجار اومد تیکه تیکش کرد یا مبلام توو راه چادر کشیدن سیاه شدن همه طرفش ساعتمو شوهرم خراب کرد میز آرایشم تختم با بی سلیقه ای شوهرم خراب شدن مادرشوهرم اومده بود میگفت دست دومن!!!
مثلا لازم.نیست از ابزار اشپزخونه همه چیشو کامل بگیری یکی دو تا چیز ک خیلی استفاده ت میشه رو بگیر اما اونم وی ام اف بگیر ک.عمری برات کار کنه من ابزار کلا ی دونه همزن دستی استفاده ام میشه فقط
اومدی تا بره فصل دیوونگی .... شدی آرامش کل این زندگی