2777
2789
مثلا می تونی چینیاتو زرین برداری خیلیم قشنگن قیمتشونم مناسبه یا کریستالاتو جی سی سی بخری قاشق چنگالای ناب استیلم خیلی با کیفیت در اومدن پلوپز پارس خزر ایرانی واقعا خوبه مثلا چایی ساز یا ساندویچ ساز یا بخار پز و غذاساز اینا اصلا چیزای واجبی نیستن
اومدی تا بره فصل دیوونگی .... شدی آرامش کل این زندگی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهانه جون اره ببخشید تو پست قبلیت نوشتی مرسی که قیمتارو نوشتی مامی پرهام خواهرشوهر منم سال 90 150 میلیون جهازش شده این منو عصبی میکنه و البته معذب
راز موفقیت این است : هدفی را بی وقفه دنبال کنید .
مامی پرهام ب هیچ کس ربطی نداره شما چیا بردی خونه شوهرت من خودمم اصلا راضی نبودم انقد پول جهاز بدن برام ترجیح میدادم 50 تومنشو هزینه کنم 70 تومنشو بذارم تو جیبم اما خب ما رسم داریم.متاسفانه جهاز خیلی توپ بدیم مثلا من 2 سال پیش فقط 30 تومن پول ظرفای نقره ام شد
ی گوشت کوب برقی همه کاره مارک براوون بگیر برات کار مخلوط کن و غذاسازم.می کنه ی اب میوه گیری بوش و س اسیاب بوشم بگیر ب نظرم برقی دیگه با اینا کافیه اگه دلتم خواست.می تونی ی چرخ.گوشتم.بگیری همین دیگه هیچی نگیر
مثلا اگه خواستی چوبیای سنگین و شیک برداری بهتره بری چوب خامشو بگیری بدی جاهایی ک مبل تعمیر می کنن برات درستش کنن اینجوری خیلی ب صرفه.درمیاد
مامی پرهام ادم حس بدی داره خانواده همسرم وضع مالیشون در حد ماست ولی عادت دارن بریز و بپاش کنن،خودشونو واسه همه چیز میکشن خوب ما در حد توانمون انجام میدیم دیگه خودمونو زیاد زیر بار قرض نمیبریم راستش زیاد پدرم اعتقادی به تجملات بیش از حد نداره برعکس خانواده همسرم، چیزی نمیگنااا ولی میدونم انتظار دارن جهاز منم در حد دخترشون باشه همش در حال استرس و نگرانیم
راز موفقیت این است : هدفی را بی وقفه دنبال کنید .
درسته بهانه جان ببخشید عزیزم الان دیدم یلدا جان به سلامتی و خوشی استفاده کنی عزیزم ماام ترکیم رسممون به جاهاز زیاد و ابرو مندانس....ولی برا من نشد دیگه....همع چی داشتم ولی دلخواه خودم نه.....چندساله مادرشوهرم پیش همه خرابم کرده خیلی سخته
💕
مامی پرهام خب اگه داشت به پسرشم میداد من نمیدونم چرا خونواده دخترا همش باید تنشون بلرزه.ماحتی وسایل عروسمونو ندیدیم.همه وسایل سنگینم داداشم گرفتِتازه داداشم خونه هم داشت.
پسرم تاج سرم.عشقای قبل از تو سوتفاهم بود😍❤❤❤😍
ب نظر من اگه خیلی اهل مهمونی دادن.نیستی لازم نیست سرویسای قابلماوه هاتو.کامل بگیر دو.سه سایز ک فقط لازمته رو بخر بقیه رو.می تونی بسته ب نیازت کم.کم اضافه کنی ولی مثلا ی مارک خیلی خوب بگیر همونارو مثلا استیلاتو وی ام اف بگیر یا حتی تفلناتو