2777
2789
یلدا جان قبول نمیکردن مهریو هم مادرشوهرم 10م میخواس پدربزرگم گفت سکه بلند شدن رفتن اخرش شد 40م قضیش مفصله کلا...منکه ازشون نمیگذرم خوشبحال کردا و عرباکه جاهازو طرف پسر میده
💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااا کسی ک 100 ملیون جهاز میخواد باید حداقل 200 تومنم پول مهربه اش باشه پسره خونه و زندگی توپ داشته باشه خرید درست حسابیو عروسی انچنانی گرفته باشن
اومدی تا بره فصل دیوونگی .... شدی آرامش کل این زندگی
نه بابا هیچکدومو برا من نکردن.... ولی برا جاریایه دیگم چرا.... من همش 20سالمه اونا ازم منم 4.5سالی بزرگترن....خدا شانس بده تازه مادرشوهرم همش تیکه میندازه که باید ارثمو بگیرم بدم شوهرم اخه جاریام از پدرشون بهشون مغازه و زمین رسیده....
💕
حالا که مده چندتا تیکه بزرگم داماد میاره
کسی هرگز نمیداند چه سازی میزند فردا، چه میدانی تو از امروز، چه میدانم من از فردا، همین یک لحظه را دریاب که فردا، قصه اش فرداست...
عزیزم من در جریان خرید و قیمتها هستم چندتا زا اطرفیان هم که توی سال اخیر عروسی کردن دیدم اگه فرش دستبافو کنار بزار با یخجال ساید و همه برقی های نسبتا خوب 40 تومن بسه. ولی خیلی کمتر هم میتونی حدود30 تومن
کاربری سوممه! قبلی رو اشتباهی ویرایش کردم ترکید...
عزیزم من در جریان خرید و قیمتها هستم چندتا زا اطرفیان هم که توی سال اخیر عروسی کردن دیدم اگه فرش دستبافو کنار بزار با یخجال ساید و همه برقی های نسبتا خوب 40 تومن بسه. ولی خیلی کمتر هم میتونی حدود30 تومن
کاربری سوممه! قبلی رو اشتباهی ویرایش کردم ترکید...