2777
2789
عنوان

خیلی دلم از پنهون کاری همسرم گرفت

1197 بازدید | 89 پست

من خیلی باهاش صادق و روراستم 

صبح رفتم سرگوشیش ببینم چقد تو حسابشه پیامای بانکشو پاک کرده بود داشتم تو اشپزخونه بی صدا گریه میکردم به سادگیم دلم میسوزه

اونم  تو اتاق خوابیده بود صدای فین فینمو شنید صدام‌کرد چندبار  باز خوابش برد 🤧🥲

چیکار کنم ازم قایم نکنه این چیزارو البته بهش بگم ناراحت شدم نمیکنه ولی دوس ندارم ک بگم هی یاداوری کنم ک منم حق دارم بدونم و غریبه نیستم... تازه ازدواج‌کردیم یک سال نمیشه

چیکارکنم ☹☹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اکثرا مردها دوست ندارن حساب بانکی شون و زنش بفهمه.‌من ناراحت نمیشم.‌سوالم نمیکنم.‌حالا اگه خسیس باشه و هیچی نخره برات یک حرف دیگست. 

برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست

خداییش چه اهمیتی داره من ۱۵ساله متاهلم هیچوقت به طور جدی نپرسیدم چقدر درآمد داریم و چقدر تو حسابته،اینجوری فکر میکنن آزادی ندارن 

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
اکثرا مردها دوست ندارن حساب بانکی شون و زنش بفهمه.‌من ناراحت نمیشم.‌سوالم نمیکنم.‌حالا اگه خسیس باشه ...

چرا ندونیم 

زندگی مشترک یعنی از هم کاملا با خبر باشیم

اتفاقا یادآوری کن تا اولشه هی بگو هی پیکیری کن نذار پیش بره ها از من گفتن تجربه15سال زندگی متاهلی ...

پس بنظرت بگم برای چی پاک کردی اخه حس میکنم خوشش نمیاد فکرمیکنه چکش میکنم

یکم روحیه حساس و لوسی داری من اکثره تماس ها و پیامامو پاک میکنم بی دلیل. اون نمیدونسته ک تو هراز گاهی میری سرگوشیش تا حسابشو چک کنی...یکم قوی باش کاره آدمای ضعیف و انجام نده هیچ مردی دوس نداره زن و اطرافیانش از حقوق و درامدش باخبر بشن

کاربری ک زرررت میخوای ریپ مخالف بزنی. نزن من اعصاب ندارم یه چی میگم میشینی گریه میکنی. تو تاپیک نظرتو بده و برو دنبال ریپ نباش حرف نزنی نمیگن لالی نترس. (حتی ایماناتونم بوی گناه میده.)از بدا نترس چون میدونی چقدر بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقدر بدن... شما هرچقدرم کوچیک باشی خدا واسه همه به یه اندازه بزرگه.. من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم🙃اینجا میاین دبیرادبیات نشید هی غلط املایی بگیرید چون خیلی رو مخید. این آخرین سیمکارت از خاندان مادری بود ک تونستم دوباره باهاش ثبت‌نام کنم. فحش نده ک فحش ندم تا باز نترکم.از 97 عضوم ولی 98 بار ترکیدم فقط خط شوهرعمم مونده ک باهاش ثبت‌نام کنم
پس بنظرت بگم برای چی پاک کردی اخه حس میکنم خوشش نمیاد فکرمیکنه چکش میکنم

بگی که میگه چرا رفتی سرگوشیم یه جور دیگه عنوان کن حداقل 

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
اکثرا مردها دوست ندارن حساب بانکی شون و زنش بفهمه.‌من ناراحت نمیشم.‌سوالم نمیکنم.‌حالا اگه خسیس باشه ...

من باید بدونم این حقمه

مدیریت حساب و کتاب و پولامون قراره دست من باشه خیر سرم کارتشم دستمه میتونم خودم برم عابر بانک ولی پاک کردنش ربطی نداره به این قضیه شما کنجکاوی نکردی شاید ازت پنهون نکنه همسرت 

چرا ندونیم  زندگی مشترک یعنی از هم کاملا با خبر باشیم

من همسرم ۴ تا کارت بانکی داره. هر وقت بخوام هم بر میدارم میرم خرید.‌ازم حساب نمیکشه که چرا خرج کردی. ولی خودمم میرم بیرون چک نمیکنم تو کارتها چقدر پول داره.‌گفتم اکثرا مردا اینجورن. ولی اگه از خساست هست خوب نیست

برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست
اتفاقا یادآوری کن تا اولشه هی بگو هی پیکیری کن نذار پیش بره ها از من گفتن تجربه15سال زندگی متاهلی ...

هیچ وقت یه مرد خوب برا زنش کم نمیزاره.

خالم یبار بهم گفت از شوهرم پرسیدم چقدر درامد داری 

میگه گفت تو چکار داری تو فقط تا میتونی خرج کن.

حالا چه موجودی بدونی چه ندونی مهم اینه که لب تر کنی برات فراهم کنه

بهش اینجوری نگو چرا اس ااتو پاک کردی

مبگه چرا رفتی سروقت گوشی ام یا دفعه بعد زرنگ تررمیشه

بعد چند روز خواسته هاتو شفاف بگو بگو مثلا شفافیت مالی داشته باشیم از هم پنهون کاری نکنیم باهم کار کنیم پس انداز کنیم حس خوبی میگیرم و از این حرفا ...