2777
2789
عنوان

خیلی دلم از پنهون کاری همسرم گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1197 بازدید | 89 پست
ما این حرفارو نداشتیم و نداریم

عزیزم من و همسرم رمز گوشی همو میدونیم هر موقع هم لازم باشه از گوشی هم استفاده میکنیم اما اینکه اطلاع بدی و برداری احترام به خلوت طرف مقابله شاید عکسی پیغامی با خانوادتون دوستاتون باشه نخواهید ببینه طرف مقابل . من هیچوقت همسرم خواب باشه گوشیشو برنمیدارم جالب نمیدونم حس خوبی به طرف مقابل مطمئنن نمیده. ما اینطور صلاح میدونیم بازم خودتون میدونید .

عزیزم من و همسرم رمز گوشی همو میدونیم هر موقع هم لازم باشه از گوشی هم استفاده میکنیم اما اینکه اطلاع ...

نه ما اینجوری نیستیم چک نمیکنیم اعتماد داریم ولی چیزی نداریم که نخوایم طرفمون ببینه چون شریک زندگی و شریک همه چی همدیگه ایم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه ما اینجوری نیستیم چک نمیکنیم اعتماد داریم ولی چیزی نداریم که نخوایم طرفمون ببینه چون شریک زندگی و ...

بحثم چک کردن نبود. البته شماهم اس ام اس هاشونو چک کردید. تفاوت کوچکی هست بین استقلال و اعتماد

همه ی آدما نرمال باشن که نمیشه همسرمن هم به خونوادش خیلی کمک کردانقدکه اززندگی خودش عقب جاموند وقتی ...

تو دید شوهرتو نسبت به خودت مثبت کردی و باصبری،من اعتراض میکنم متاسفانه،جون خوبی که میکنیم اما درقبالش رفتار عکس میبینم مجبور میشم دهنمو باز کنم،اینم میدونم اگه پیش شوهرم از خونوادش خوب بگم،مثلا بگم من اونارو دوس دارم وازین حرفا،مطمعنم شوهرم خیلی فرق میکنه اما اخلاق بد من اینه که نمیتونم تظاهر کنم،وقتی کسی رو دوست تداشته باشم عمرا بتونم الکی بگم دوستت دارم،براراینام زبونم اصلا نمیچرخه بگم که دوسشون دارم🤢🤢🤮اینم از سادگیمه متاسفانه،وگرنه برا ارامش و زندگی خودم بایستی اینکارو میکردم

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
میخواستم بدونم هزینه انصراف از دانشگاهش چقدر شده وگرنه باورکن نه فضولم نه بیکار نه شکاک هیچی 

نه عزیزم کی میگه اینایی ، شاید از نظر اون مهم نبوده شما بدونی،  بالاخره تو اون زندگی حقته بدونی برا یکی مهمه برا یکی نه

توجه کنید ... همه یآدما جنبه‌ی رابطه‌ی جدی رو ندارن بعضی ها باید همیشه هول و دم دستی بمونن 🙂
تو دید شوهرتو نسبت به خودت مثبت کردی و باصبری،من اعتراض میکنم متاسفانه،جون خوبی که میکنیم اما درقبال ...

من هم انقدخوبی کردم نتیجه عکس دیدم ولی همسرم بهش ثابت شده زنم که خوبه ایراد ازاوناست الان خودش بهم گفته دیگه براشون قدمی برندار....بلاخره باید برا بهبودروابطمون صبر خرج کنیم.روشت رو عوض کن کم کم نشدنی نیست.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
من هم انقدخوبی کردم نتیجه عکس دیدم ولی همسرم بهش ثابت شده زنم که خوبه ایراد ازاوناست الان خودش بهم گ ...

پس شده به دروغ و ظاهری بشوهرم بگم دوسشون دارم و ازین در وارد شم،هرچند سختمه که الکی بگم،انقدر ناراحتم کردن که دروغکی نمیتونم بگم

پس شده به دروغ و ظاهری بشوهرم بگم دوسشون دارم و ازین در وارد شم،هرچند سختمه که الکی بگم،انقدر ناراحت ...

من تاپیکای دخترگرانبهارو که خوندم متوجه شدم که توموقعیتا چقد درست برخوردکردم.شمامطالعه کن بدردت میخوره وویس هم گذاشته

نه عزیزم کی میگه اینایی ، شاید از نظر اون مهم نبوده شما بدونی،  بالاخره تو اون زندگی حقته بدونی ...

اخه همه میان میگن چرا باید بدونی من زنشم من ندونم پس کی بدونه خب

من تاپیکای دخترگرانبهارو که خوندم متوجه شدم که توموقعیتا چقد درست برخوردکردم.شمامطالعه کن بدردت میخو ...

من روش کارو میدونم ،میدونم چکار کنم نتیجه خوب میگیرم،اما نمیتونم انحام بدم،مشکل من اینه که نمیتونم وقتی از کسی بدم میاد الکی بگم دوستت دارم ،ظاهر و باطنم یکیه متاسفانه،واین خیلی بده☹

من روش کارو میدونم ،میدونم چکار کنم نتیجه خوب میگیرم،اما نمیتونم انحام بدم،مشکل من اینه که نمیتونم و ...

من واقعا خونوادش وفامیلاش رو واقعا دوس دارم ولی خب به قول دخترگرانبها همه ی آدما که نرمال نیستن بینشون آنرمال هم هست بیشتر.

من واقعا خونوادش وفامیلاش رو واقعا دوس دارم ولی خب به قول دخترگرانبها همه ی آدما که نرمال نیستن بینش ...

واقعیتو بخوای منم قلبم دوسشون دارم،نمیزارم کسی بگه بالای چششون ابروئه،دلسوزشونم،خیلی دلم میخواد باهم خوب و مهربون باشیم،چون دل من اینجوریه،من خوبی میخوام،برا همینم اذیتم وگرنه محلشون نمیذاشتم و بی خیال میشدم،میگم بدم میاد ازشون چون راه نمیان،نمیخوان خوب باشیم باهمدیگه،وگرنه از خدامه خوب باشیم و از دیدن اینهمه خوبی شوهرم بهشون لذت ببرم وگرنه مرض ندارم که

واقعیتو بخوای منم قلبم دوسشون دارم،نمیزارم کسی بگه بالای چششون ابروئه،دلسوزشونم،خیلی دلم میخواد باهم ...

حتما اهل ارتباط گرفتن نیستن