2777
2789
عنوان

خیلی دلم از پنهون کاری همسرم گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1197 بازدید | 89 پست
من باید بدونم این حقمه  مدیریت حساب و کتاب و پولامون قراره دست من باشه خیر سرم کارتشم دستمه می ...

نه خوب کارتهاش فقط یکیش پیامک میاد ولی نه چک نمیکنم.

برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست
یکم روحیه حساس و لوسی داری من اکثره تماس ها و پیامامو پاک میکنم بی دلیل. اون نمیدونسته ک تو هراز گاه ...

روحیه م ضعیفه میدونم سریع از دست و پا درمیام

چرا دوست نداره منم درامد دارم و برای این خونه خرج میکنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس بنظرت بگم برای چی پاک کردی اخه حس میکنم خوشش نمیاد فکرمیکنه چکش میکنم

نه 

یه بار بشین باهاش صحبت کن بگو تا اول زندگیمون هست دوست دارم با برنامه کار کنبم

بشینید بنویسید چقدر ژول دارید چقدر خرج دارید

چقدر پس انداز بشه.بهش بگو میخوام بدونم اوضاع مالی مون چجوریه که درست خرید کنم 

ماهی یکبار برنامه ریزی کنید کلی جلو میوفتید تو زندگی

نه  یه بار بشین باهاش صحبت کن بگو تا اول زندگیمون هست دوست دارم با برنامه کار کنبم بشینید بنو ...

یه سوال

برای خورد و خوراک و اقلام منزل باید هزینه مشخصی درنظر بگیریم؟ خیلی دوست دارم با برنامه ریزی خرج کنیم بعضی وقتا ته حسابمون هیچی نمیمونه پس اندازم ک هیچی ندارم

هیچ وقت یه مرد خوب برا زنش کم نمیزاره. خالم یبار بهم گفت از شوهرم پرسیدم چقدر درامد داری  میگ ...

اگه فراهم کنه بله

ولی آیا همسر خاله گرامی شما پیام های بانک رو پاک میکنه  

من متوجه نمیشم به حساب شوهرت چیکار داری ؟ بعد به گوشیش چیکار داری اصلا؟

حساب منو شوهرم نداریم کارتش دست منه ما تو زندگیمون مال من و تو نداشتیم و نمیخوام داشته باشیم

روحیه م ضعیفه میدونم سریع از دست و پا درمیام چرا دوست نداره منم درامد دارم و برای این خونه خرج میکن ...

توهم لزومی نداره همه چی و بگی هرکسی حریمی داره سیاست داشته باش همیشه باید یه مبلغی و پنهون کنی واسه مبادا اینو دوستانه بت گفتم کاره اون اشتباه نیس کاره شما اشتباهه ک سیاست نداری

کاربری ک زرررت میخوای ریپ مخالف بزنی. نزن من اعصاب ندارم یه چی میگم میشینی گریه میکنی. تو تاپیک نظرتو بده و برو دنبال ریپ نباش حرف نزنی نمیگن لالی نترس. (حتی ایماناتونم بوی گناه میده.)از بدا نترس چون میدونی چقدر بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقدر بدن... شما هرچقدرم کوچیک باشی خدا واسه همه به یه اندازه بزرگه.. من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم🙃اینجا میاین دبیرادبیات نشید هی غلط املایی بگیرید چون خیلی رو مخید. این آخرین سیمکارت از خاندان مادری بود ک تونستم دوباره باهاش ثبت‌نام کنم. فحش نده ک فحش ندم تا باز نترکم.از 97 عضوم ولی 98 بار ترکیدم فقط خط شوهرعمم مونده ک باهاش ثبت‌نام کنم

عزیزم حساس شدی شوهرمنم عادت داره تا پیام از بانک میاد حذف میکنه این ک چیزی نیست مبلغی ک حقوق میگیره رو میگه ولی گاهی وقتا از پولی ک تو کارتشه مثلا دوسه ملیونشو ماهی نمیگه و همیشه میگه یه مقدار کنار میذارم و بهت نمیگم چون یه وقت میبینی لازم میشه مرد همیشه باید یه پولی ب عنوان پس انداز بدونه این ک زن بدونه کنار بذاره

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖
اگه فراهم کنه بله ولی آیا همسر خاله گرامی شما پیام های بانک رو پاک میکنه    

هیچ وقت ندیدم خالم از این موضوع بگه.

پاک هم کنه میخواد،چکار کنه پاشه سر صدا کنه ؟؟؟

میگه اقا من ماهی۶میریزم حسابت 

دونست میخواد چکار کنه

یه سوال  برای خورد و خوراک و اقلام منزل باید هزینه مشخصی درنظر بگیریم؟ خیلی دوست دارم با برنام ...

بله عزیزم

چندماه برنامه ریزی کنی دستت میاد

من الان میدونم با توجه به تعداد خانوادم که سه نفره هست ماهی 3تا3ونیم هزینه خوراک هست

واسه چیزای متفرقه هم ماهی 1تومن مثلا چیزی تعمیر میخواد یا چیزی خارج از برنامه دلمون میخواد اگه هم ازش موند که چه بهتر پس انداز میشه

عزیزم روی مسائل مالی زوم نکن با جزئیات

مردا روی این موضوع خیلی حساسن و واسشون حریم داره

دلیل خاصیم نداره، 

چون ذاتا عاشق قدرتن ، این قضیه واسشون جنبه حفظ قدرتشونو داره

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...

دقیقا مثل نامزد سابقم

هرچی من روراست تر بودم اون آشغال موزمار تر میشد

نمیدونم فقط امیدوارم از این مردای نباشه که مردسالاری میکنه فکر میکنه خودش بهتر میفهمه و لازم نیست همه چیو به زنش بگه

دعا های شما میگیره واقعا.دعا کنین یه داماد قد بلند و پولدار و وفادار و مهربون نصیب مامانم بشه:)در مورد مقاله نویسی سوالی داشتید میتونید بپرسید:)