2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستای خوبم.........مامی ماهان سال بعد مدرسه میره امسال پیش دبستانیه .یا بازم من خیلی بیشتر حساب کردم......................عکس لختیش توی وبلاگش خیلی نازه...ببوس روی ماهشو

سمیرا جون خوبی با نی نی تو راهی گلمون عضو ثابت شدی جیگر...ایشالله که بسلامتی برات طی بشه................

کاوه بازم بیرونه دیروز نم نم بارون با باد شدید میومد اما باز بیرون بردمش ....بیرون میره خیلی اخلاقش بهتره................خدا کنه زمستون یخ بندون نشه برف خوبه اما یخ نه..............اونوقت میتونم بیرون ببرمش.............

بازم بوس تا بعد
سلام

کتی جان اره درست حساب کردی ماهان امسال میره پیش دبستانی سال دیگه میره کلاس اول .....

راستی من همیشه تو ذهنم بود که برای اولین روزی که ماهان تحصیلاتش رو شروع میکنه براش جشن

بگیرم و در کل خشک وخالی راه نیوفته براه .............اما الان توش موندم که امسال باید جشن رو بگیرم یا

سال دیگه که میره کلاس اول ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حتما جوابم رو بدین و ایده ای هم اگه دارین بگین که چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟

سلام به دوستای گلم

مرسی بابت مطلب قشنگت مامی جوون خیلی جالب بوود
امیدوارم همییییییییییییییییییییشه سر حال باشی و زمان وقتایی که این احساسو داری ساعت به ساعت و روز به روز بیشتر شه .... من که با درد و بی حوصلگی و سوزش معده و..... همزیستی دادم حسابی ...

اسمایی که انتخاب کردی خوشگلن مامیییییییی , ولی چشم منم هر چی پیدا کردم و تقریبا به نظرم خووب اوومده رو برات مینویسم ,خووب شما هم ناسیونالیستی بد تر از خودم ....
قربون ماهان جووووونی برم ایشالا دانشگاهش ..... و جشن عروسیش.....بنظر من وقتی میره کلاس اول بهتره چون اوونموقع بیشتر رسمیت داره البته الان هم ازش فیلم و عکس بگیر با لباسا و وسایل قشنگش چون کلی براش خاطره میشه ولی جشن اساسی رو بذار واسه سال بعد البته اگه فکر میکنی سال بعد با وجوود نی نی میتوونی اگه نه که امسال بگیر

________________________________________________________________________________

سسسسسسسلا مممممممممم کتی جوون چه کنیم دیگه الان تا توو دلموونه وقت داریم بیایم منم فکر کنم سال دیگه مثل دووستای دیگه کمیاب بشم الان میام که اونموقع رو جبران کنم , ولی مثل اینکه پا قدم ما خیلی خووب نبوود دووست جوونیای دیگه نمیان که؟؟؟؟ بخدا من قدمم سبکه واسه جاهای دیگه نمیدوونم اینجا چرا اینجووری شد؟؟؟؟؟
قربوون کاوه شیطوونموونم برم مامان کتی.... ,ولی توو این تاپیک دختر زیاده : دخترای خوشگل توو بغلی , دخترای خوش تیپ تو راهی .....اینقدر نگوو پسرم دردریه با اینده پسملیت بازی نکن مامان کتی جوونم

دختر:

- راژان
- رامیس
- روژا
- که ژان
- که ژین
- کیارا
- گونا
- گلاره
- مایا
- موژیار
- موژین
- نارین
- نیان
- تیروژ
- آریس
- آنیا
- آویسا
- ویانا
- ویرا
- ما نوشا
- هوژان
- آرتا
- هیژان
- ریژان
- مارتیا
- هورمیس
- آتریسا
- ایلیا
- بیرا
- ساکارا - ساکار
- شانو
- را ماتیا
- روژان - روژانو

هر کدوومو خوشت اوومد بگوو معنی هاشو بگم اینا رو از چندین کتاب اسامی کردی در اوردم

پسر :

- آران
- آراس
- آلان
- آرتیکا
- ریباز
- ساریژ
- سامرند
- آرشو
- تیروان
- داروان
- راژان
- آرتا
- ژیوان
- آکاردا
- هیژا
- هوزان
- مارتیا

اوونایی که تکرار شدن توو 2تا لیست هم واسه دختره هم واسه پسر

امیدوارم بدردت بخوره
سلام
مامی جون خوشحالم منو دوست خودت می دونی
آپلود رایگان فایل و عکس

یه کم الان برام سخته چون هیچ اطلاعاتی ازتون ندارم سعی می کنم همیشه سر بزنم تا خدا چی بخواد

سمیرا جون ممنون که همیشه سر می زنی من ازت روحیه می گیرم همشهری

آپلود رایگان فایل و عکس

ایشااله فرشته کوچولوت سالم و سلامت به دنیا بیاد

آپلود رایگان فایل و عکس

تقدیم به همه اعضا همتون رو دوست دارم

آپلود رایگان فایل و عکس
سلام....دوستای خوب....

سمیرا جون مثه اینکه تو و مامی مامانای باردارمون هستید ایشاله که به سلامتی ماههای پیش روتونو طی کنید....................منم دلم برای دوستام تنگ شده اما لابد مشغولن فقط خدا کنه گرفتار نباشن..............خدا کنه کژال عزیزمون نی نیش و خودش سلامت باشن...و بتونه بیاد یه پیام کوتاه بده...............
امروز نیم ساعت بیرون رفتن کاوه دیر شد از کت و کول انداختم داشت برای بیرون بال در میاورد...........واله خاله سمیرا این پسر شیطونی که من دیدم هر مارکی بهش بزنی برای تور کردن دخترا کم نمیاره..................مامانش فداش بشه که از حالا شیطنتو توی چشای سیاهش میبینم.................

همگی دوستای کرد بوس..............
سلام مامی جون وسمیرای عزیزامیدوارم خودتون ونی نی های کوچمولوتون خوب باشیدکتایون جون ایشالا شما وکاوه گلت هم خوب باشیدمامی جون تواینترنت بزن اسامی کردی کلی اسم بامعنیهاشون میتونی پیداکنی وبرای نی نی گلت انتخاب کنی بانظر سمیراجون درموردجشن اول تحصیلات موافقم سال بعدکه شروع رسمی تحصیلاتشه باحالتره امااگه میدونی نمیتونی امسال بگیراین اخرشهریوری اینقدرسرمون به اینورواونوررفتن ومهمانی گرم شده که وقت اومدن به اینجا کم پیش میاد.

تنهایی قشنگ‌ترین حس دنیاست، چون برای داشتنش نیاز به هیـــــچ‌کـــــس نداری!

ممنون شنیان گیان.................

مامی به نظر من رفتن به مدرسه سراسر شادی تو دل بچه درست میکنه و همون کافیه..........فقط این شادی رو باید هر سال توی دل خودت نگه داری تا بدونه که بزرگترهاش هم شادن...............ایشالله که همیشه مشتاق تحصیل باشه...........................

بوسسسسسسسسسسسس

سلام سلام

خووبید هم زبوونای مهربوون ؟؟؟؟؟

__________________________________________________________________________________

مامان سام جوونی منم که گفتم به عشق خووندن پستای شما میام مامانیییی....... خوا بم کوژه , عمرم نه می نی ......ای رو حدم چه س؟؟؟؟!!!!!!!!!! روحیه له خوه تانه ......
مرسی از اوون شکلک خوشگلی که برام گذاشتیییی بووس بووس بووس
سام عزیزم هم ماشالله نازه چشم کف پاش.....
___________________________________________________________________________________

شنیان جوون سلام عزیزم , مرسی دووستم , اوووومدی بعد رفتی حاجی حاجی مکهههههههه...........
ولی خدا رو شکر که سرت به مهموونی و شادی خوشه همیشه خوش باشی خانوومی

___________________________________________________________________________________

کتی جوونم ممنوون از لطفت گلی , عکس کاوه جوونو بذار ببینیم خیلی دووست دارم صورت ماهشو ببینم
خاله قربونش بره این دلبره خوش تیپو.........

سلام مامان موشه جوون اخه مگه چش شده فراوله ؟؟؟؟........... من نگرانشم ......... ولی دعا میکنم هر چی هست زوودتر خووب شه