برای زندگی دانشجویی و مستقل به صورت تنها میخوام برم همدان
به نظرتون چطوریه؟ دعوا راه نندازید البته نظرتونو بگید تا حالا نرفتم همدان
تو مانند رگههای نور که از میان درختان میتابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه میتوانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه میتوانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت میشه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای کتابها🌿💫
نیاید بیرون بی پولی بهتر از مردنه 💔 اگه جایی حس کردید اشتباه می کنم یا اخلاق بدی دارمم بهم بگید و این که هر چی حس کردید راجع بهم بگید انتقاد پذیرم 🌸 مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من معمولا برای کارای پزشکی یا خرید و سفرای چند روزه زیاد رفتم، به نظر من شهرش یه خورده دلگیره... ولی مردماش خوبن واقعا، از نظر اقتصادی و قیمت ام معمولیه به نظرم
من معمولا برای کارای پزشکی یا خرید و سفرای چند روزه زیاد رفتم، به نظر من شهرش یه خورده دلگیره... ولی ...
اره اینو شنیدم ولی شهر خودمونم این شکلیه این فکر نکنم واسم مشکل ساز شه
تو مانند رگههای نور که از میان درختان میتابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه میتوانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه میتوانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت میشه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای کتابها🌿💫
من خودم همدانی هستم. شهر آرومی هست. همچنان بافت سنتی و فرهنگی خودش رو داره. اما از مدرنیته هم عقب نیست. راحت میتونی زندگی کنی. قیمتها خوبه. کسبه خوش انصافن. تردید نداشته باش و برو
مردمش به کسی کار ندارن بعضی خیابوناش خطرناکه مثل چرم سازی ...ولی خوب از این لحاظ که قیمتاش عادیه و م ...
مرسیی عزیزم