2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام به همه ایشالا که خوب وسلامت باشیدوالا تاپیکهاروکه میخونیم تامیرسیمبه نظردادن کلیسرحال میشیم امیدوارم همتون بردوام باشیدبراتاپیک گذاشتن خودمو نگید که خیلی تنبلم تواین کار دوستتون دارم دوستای خوبم

سلام سلام من اوومدم

ای بابا دووست جوونیا پس کجاییییییییییییییییین؟؟؟؟؟؟

نمیدوونین منو نی نی دلموون بلاتوون توچولو میشه
__________________________________________________________________________________

سوما جوون سلام عزیزم , من تا حالا افتخار اشناییتو نداشتم خانوومی ولی خوشحال میشم با هم اشنا شیم
خودت و نی نی تو میبووسم هم زبوون

__________________________________________________________________________________

شنیان جونی همینکه میای و از نگرانی درموون میاری که سلامتی خودش کلیه گلی .... امیدوارم همیشه سر حال باشی چه با دیدن پستها چه بدوون اوونا ......

سفید رنگ آرامش است،
اگر در اتاقی با رنگ سفید بمانی، از فرط آرامش دیوانه می شوی.
سیاه رنگ جدی است،
اگر در اتاقی با رنگ سیاه بمانی،
از فرط ناامیدی دیوانه می شوی.
قرمز رنگ جذاب و گرم است،
اگر در اتاقی با رنگ قرمز بمانی از فرط هیجان دیوانه می شوی،
زرد رنگ زندگی است،
اگر در اتاقی با رنگ زرد بمانی از فرط اضطراب دیوانه می شوی،
اصولا اگر زیاد در اتاق بمانی دیوانه می شوی،
زیاد هم ربطی به رنگها نداره .پاشو برو بیرون اینقدر پای کامپیوتر نشین دیونه میشی ها

خدایا یاری ام کن اگر روزی، جایی، چیزی را شکستم،

دل نباشد

سلام.....................به همگی دوستای هم زوان...................

سمیرا جان خسته نباشی که پرچم قوم کرد و بالا نگه میداری.................................

فروز خوش امدی................. خوب سیر دیدی سما یادت رفت................ مزدوج شدی و گرفتار .... بازم خوبه که دست مریضا میای و یادی ازمون میکنی.................... خوش باشی دختر بندری...................

کاوه طلای منم که دیگه خیلی بچه ننه شده............مجال نمیده که کمی خلوت کنم................... خدا کنه بزرگتر میشه بهتر بشه.........................

دینگ دینگ مرخصی ثانیه ای تمامممممممممم.................خوش باشید خویشکیل.....................
سلام ........دوستای گلم صبح بخیر

سمیرا جونم از لیست اسمایی که گذاشتی ممنونم .............خودت چی نظرت رو کدوم یکی اسم دخترونه ست ؟؟؟؟

شنیان جانم مرسی از احوالپرسیت .......

فروز گلم خوش اومدی چه خبر ؟؟؟؟؟؟؟؟ هنوز کرمانشاه هستی ................؟؟؟دلت برای شوشو ت تنگ نشده گناه

داره این همه تنهاش گذاشتی ................

من همچنان میدونم بچه است اما نمیدونم دختره یا پسر؟!

سوما جان خوشحالم که بازم میای اما دیگه ترکمون نکن اخه تا میایم یه کم باهات صمیمی بشیم میری و دوسه ماه دیگه میای ........کیاراد جان خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فراوله نازم باور کن همیشه برات دعا میکنم ..........انشالله خیلی زود مشکلت حل بشه وبیای توی تاپیک و خوشحالمون کنی ..............

کتی جان کاوه طلای تو وهمه بچه های ناز دیگه هرچی بزرگتر هم میشن فقط نوع نیازشون به ما تغییر میکنه وگرنه

برای ما هیچ فرقی نمیکنه وما همچنان اسیر احساسات مادرانه مون هستیم ونمیتونیم دیگه ازاد وبه میل خودمون

زندگی کنیم وتمام هم وغم مون میشن این جگرا .........خدا کنه همه بچه ها سالم وسرحال باشن وما هم انرژی فراوان برای برطرف کردن نیازهاشون داشته باشیم ..........

دوستای گلم من در مورد جشن مدرسه برای ماهان منصرف شدم اخه تو این شهر ی که دیگه از تمام ایران بر برنامه تر وبی امکانات تره .............هنوز تکلیف پیشدبستانیها روشن نشده یعنی هنوز نه اموزش وپرورش تحویلشون میگیره نه مهد کودک /////اینجور موقع ها خیلی اعصابم به هم میریزه این هفته ماهانم همش میگفت پس من کی میرم مدرسه هر وقتم بهش میگیم امسال ممکنه مهد کودک بری خیلی بهش برمیخوره میگه مگه من بزرگ نشدم ؟؟؟؟

خلا صه فکر کنم توسراسر ایران تنها پیش دبستانیهایی که بلاتکلیفن بچه های اینجا باشن دیروز ماهان انقدر غصه خورد که دیگه امروز باباش بردش مدرسه اونا هم موقت اونجا گذاشتن بمونه ...........تا ببینیم کی فکری به حال این بچه های معصوم میکنن .............

اینجا نه ده محسوب میشه نه شهر ......................یعنی نه مرغه نه شتر مرغ .........همه کارش وهمه چیزش اینجوریه ............منم که 15 ساله گرفتار اینجام .............
الانم دلم برای ماهانم یه ذره شده تاحالا کلاس زبان هم رفته اما اونجا فقط یک ساعت ونیم طول کشیده و با سه تا بچه دیگه هم سن خودش بوده ............الن فرق میکنه بچه های بزرگتر هم اونجا هستن وخیلی شلوغه خیلی براش نگرانم ..............................................

وای چقدر اینجا درد دل کردم ..............

خوشحالم که شماها رو دارم .........بوسسسسسسسسسسسسسسس برای همه تون

یه سلام گرم به دووست جوونیای مهربوون همدل و هم زبوون
==================================================================

ممنوون شنیان جوونی از لطفت و ارزوی خوبت واسه مامانای قلمبه

سلام به روی ماهت فروز جوونی مرسی من و نی نی هم خوبیم خاله جوونی.... چیزی نمونده دیگه خاله ماه دیگه میاد
شما خووبین ؟اقای همسری خووبن ؟ایشالا همیشه خوش و خرم در کنار هم باشین و بیشتر وقتتون به این چیزا بگذره

مامی جوون خواهش میکنم عزیزم کاری نکردم امیدوارم به دردت بخوره من و شوشو هنووز سر هیچکدووم توافق نکردیم من یه سری رو دووست دارم اوون یه سری دیگه رو فکر کنم نی نی موون بدوون اسم باشه تا موقع دنیا اوومدن
ولی شما که جنسیت نی نیت معلووم شد میتوونی یه اسم هم آوا با اسم ماهان جوونی پیدا کنی اتفاقا من مینوشتم اسما رو چند تا دیدم که هم وزن بوود با اسم ماهان گلی , امیدوارم نی نی هر چی بوود سالم سالم و خوشگل و توپولی بیاد توو بغلت
خودتو با این چیزا غصه نده عزیزم مملکت ما همه جا اسموونش یه رنگه ایشالا با تمام این اوصاف و کمبوود امکانات ماهان جوون به بهترین موفقیتها دست پیدا کنه و روزی باشه که بهش افتخار کنی .... ایشالا جشن دکتراش

کتی جوون جوونی خواهش میکنم ما کاری نکردیم ,بابا ما چه کاره بیدیم ایشالا پرچم قوم کرد با درخشش اسم بچه های ماها و موفقیت هاشوون بالا بموونه البته شما خودت ستاره ی وسطش رو زرد و زرد وسطی رو سفید ببین
در ضمن اوون کاوه ی بلا رو ببوسش از نوع ابدار

راستی مامان سام شما هم داری به جمع غایبین میپیوندی ها حواست به خودت باشه .....

مرده میره خونه
میبینه یه مرد تو حیاط وایستاده
میگه خانم این کیه؟
زنش میگه ابوریحان بیرونی
بعد میبینه یه مرد لخت رد شد میگه این دیگه کیه؟
میگه بابا طاهر عریان
شب موقع خواب مرد دید یه نور چراغ افتاد تو صورتش به زنش گفت:
پاشو خانم شیخ فضل الله نوری اومده باهات کار داره

یخ بوود نه ؟....