2777
2789
عنوان

خاله ی همسرم نیومد حالا ما بریم

379 بازدید | 33 پست

برای بعد نامزدی اول خونواده همسرم دعوتمون کردن بعد ما دعوتشون کردیم که دفعه ی اول میخواستن برن شمال که منم باهاشون رفتم ودعوتیمون کنسل شد،دفعه دومم باز خاله ی هسرم گفت از قبل برنامه ریخته بودن با حاریاش میخوان برن مسافرت و نیومد برا پاگشای نامزدی، حالا خالش میخواد دعوتمون کنه برا پاگشا،بنظرتون پدرمادر من برن چون خودشون نیومدن؟یا نرن؟چیکار کنیم درسته؟

پشت من خدا بوده همیشه ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر پدر و مادرتون رو دعوت کردن باهم برید دیگه

خالش با مامانم تماس گرفته برا دعوت کردن،مامانم نمیدونسته جی بگه فعلا جواب نداده،میگفت بگم میام یا نه؟

خب اتفاقی بوده که نیومدن وگرنه کی از مهمونی بدش میاد؟

خانواده شما بیان بهتره چون اگه نیان فکر میکننن دارید تلافی میکنید و این زشته

جناب اقای محترم لطفا درخواست نده فاقد شعور عزیز

معمولا فقط خونه پدرمادرها همه میرن برای پاگشا .

وگرنه خاله و دایی و عمو و عمه یا رفیقا فقط عروس داماد رو دعوت میکنن .

اگه شک داری از طریق شوهرت از مادرشوهرت بپرس ببین فقط شمارو دعوت کرده یا مادرپدرتون هم دعوت کرده .

اگه همه رو دعوت کرد خودتون دوتا برید بهتره بنظرم . بگو کسالت داشتن نیومدن

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

بله صبحی حالش تماس گرفته با مامانم که دعوتشون کنه،مامانم میگفت حالا خودشون نیومدن من چی بگم؟

خب اگه قصدشون رفتنه که بگن مزاحم میشیم.

اگه قصدشون رفتن نیس بگن انفولانزا گرفتیم کسالت داریم نمیتونیم بیایم بچه ها حتما میان ولی

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

خالش با مامانم تماس گرفته برا دعوت کردن،مامانم نمیدونسته جی بگه فعلا جواب نداده،میگفت بگم میام یا نه ...

اطلاع بده که خدمت میرسیم. بنده خدا دلیلاش واسه نیومدن منطقی بود

مگه پدر و مادر شمارم دعوت میکنن برای پاگشا؟ و اینکه شما کل فامیلای داماد رو پاگشا میکنید؟

بله تماس گرفتن دعوت کنن مامانم نمیدونسته چی بگه جواب نداده،ما هم برای پاگشا زنگ زدیم بهشون گفتن از قبل برنامه ی سفر چیدیم نیومدن

خب اتفاقی بوده که نیومدن وگرنه کی از مهمونی بدش میاد؟خانواده شما بیان بهتره چون اگه نیان فکر میکننن ...

پس بنظرتون بگن که میان؟زشت نیست چون اونا نیومدن پدر مادر من برن؟