2777
2789

۷ ساله ازدواج کردم شوهرم ۴ ساله خونه مامانم نیومده بهانه میاورد خوشم از ناپدریت نمیاد انگار کور بود ندید از روز اول کی از خانواده شوهر یا زن خوشش میاد مجبوری باید تحمل کنم منم دیگه اصرار نکردم بیاد خودم میرفتم تنها.دوماهه زایمان کردم مامانم ۲۰ روز پیشم بود ناپدریمم گفت من به خاطر تو و مادرت میام سر میزنم یکی دوبار اومد طفلک دست پرم میومد.با شوهرمم حرف میزدن.من اون هفته تعطیلی با پسرم اومدم خونه مامانم شوهرم یه توکه پا تا تو خونه به خاطر بچش نیومد که ببینش انقد غرور داره مامانم اینام بهش زنگ زدم حرمت گذاشتن که بیا شام اینجا نیومد دیشب قرار بود بیاد دنبالم تا دمه درشون‌ اومد زنگ زد بچرو اول بیار پایین بعد وسبله هارو بیار گفتم من نمیتونم بیام بیا بالا کمکم گفت خودت بیا من گفتم نمیتونم بیا قطع کردم گفتم لابد الان زنگ مبزنه میاد دیگه اینا که همو دیدن چند روز پیش دیدم ول کرده رفته خونه.خو زشت بود به خاطر مامانم که چند روز زحمتمونو کشید لااقل تا دمخ درشون میومد‌رفته خوته پبام میده فحش و نفرین.امروز زنگ زده اگه میای داداشم بیاد دنبالت داداشش مجرده گفتم اره لازم نگرده تو بیای از ایم ببشتر پیش خانوادم سنگ رو یخم کنی.ماشین نداره خودش ماشین داداششو گرفته بود.حالا مامانم میگه میخام بیام به داداشش کاراشو بگم مگه چیکارش کردیم که تا دمه در نیومد لااقل بچه دوماهشو کمکت ببره.از دیشبه هی دارع حرص میخوره که انقد نمک نشناسه‌تا کاری چیزی هست زنگ میزنه مامانم که بیا کمک دخترت برا کلفتی میخاد اخرم گفت مامانت پیشت کم مونده ولت کرده رفته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سعی کن بفهمی دلیل اصلیش چیه که دوری میکنه از خانوادت

نه مجرد  ماندن خوب است و نه متاهل بودن...!! آن چیزی که در هر دو صورت باید بدانی این است: «نباید اجازه بدهی خودت را از تو بگیرند».

راهنمایی ب ذهنم نمیرسه ولی باید همه چی متقابل باشه اگ همه چیش خوبه فقط سمت خونودات نمیاد سمت خونوادش نرو اگ گفت چرا بگو من هیچ اصراری ندارم ک تو بیای سمت خونوادم تو هم حق نداری اصرار کنی ک به خونوادت سر بزنم 

قد170وزن هدف۶۸کیلو وزن اولیه۸۴کیلو بعداز دوهفته فعلا۸۲کیلو من میتونم😎😎 قراره هرماه بعداز وزن کشی وزن جدیدم رو ثبت کنم  شمایی ک امضامو میبینی اگر نکته ای داری ب درد لاغری بخوره مرسی میشم برام بگی
بعضیا خودشون شعور ندارن هیچ ربطی هم ب طرف مقابل نداره

موافقم بشدت

قد170وزن هدف۶۸کیلو وزن اولیه۸۴کیلو بعداز دوهفته فعلا۸۲کیلو من میتونم😎😎 قراره هرماه بعداز وزن کشی وزن جدیدم رو ثبت کنم  شمایی ک امضامو میبینی اگر نکته ای داری ب درد لاغری بخوره مرسی میشم برام بگی
سعی کن بفهمی دلیل اصلیش چیه که دوری میکنه از خانوادت

به خدا الکیه هیچ کاریش نکردن مبگه خوشم نمیاد توقع داره مامانم تنها بیاد خونمون یا مبگه وقتی شوهرش باشه نمیام خو خر مگه از اول شرایطمو ندیدی

شهرستانن مجبورم برم تنها بره دیگه ننش مگه ول میکنخ

چی بگم از اول اگ همین بوده چجور اومده خواستگاریت ارواح کی خواستگازی کرده اگ بد بودن چرا اومد سمت خونوادتون