چندساله کیست مویی دارم ولی به هیچ عنوان جرعت عملشو ندارم چون مراقبت بعدش خییلی سخته. تو نت دیدم عمل بالیزر خیلی راحته و دوروزه کامل خوب میشی از یه دکتر پرسیدیم گفت باباهمش چرته.... کسی اطلاع داره... توروخدا اگه چیزی میدونین با بگین خیلی درددارم
با لیزر تو مطب تجربشو دارم اول محلو با آمپول سر کرد بعد اندازه یه گردو برداشت بخیم نکرد باز بود بعد ازینکه سری بره یکی دو روز اذیت میشی که اونم زیاد نیس قابل تحمله مسکن میدن آروم میشی
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
نه خیلی برمیدارن خیلی هم طول میکشه که کامل بسته بشه
آره انقد بر میدارن که هیچ اثری ازش دیده نشه برا من انقد برداشته بود که استخون لگنم دیده میشد بله چندین ماه طول میکشه تا بسته بشه ولی بعد یه مدت کوتاه قبل ازینکه کامل بسته بشه عادت میکنی و عادی میشه برات
اخه عمل این از عمل بینی هم سختتره. مال شماهم باز بود؟ من میخوام به دکتر بگم برام بخیه بزنه اگه قبول ...
عزیزم من ۱۷ روزه عمل کردم چون کیستم کوچیک بود و تمیز برام بخیه زد،من خودم استرسی هستم،هنوز بعد از ۱۷ روز آبخون میاد از بعضی قسمتا کامل جوش نخورده،ولی درد و اینا ندارم،همشم میترسم عود کنه.برو عمل کن چون به هر حال باید عمل کنی و هرچقدر دیرتر عمل کنی عملت سخت تر هست