2821
2789
عنوان

کیست مویی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1230 بازدید | 72 پست

با لیزر تو مطب تجربشو دارم اول محلو با آمپول سر کرد بعد اندازه یه گردو برداشت بخیم نکرد باز بود بعد ازینکه سری بره یکی دو روز اذیت میشی که اونم زیاد نیس قابل تحمله مسکن میدن آروم میشی 

در کل نترس هم‌ش یکی دو روزه ولی یه عمر راحت میشی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام  لیزر برای موارد خیلی کوچیک و جزیی هست احتمالا عمل هم دو نوعه گاهی با بخیه گاهی باز م ...

این پستمو خوندی   عزیزم ؟

من هفته پیش یکی از آشناهای نزدیکمون عمل کرد اطلاع نسبتا کامل دارم 

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️
با لیزر تو مطب تجربشو دارم اول محلو با آمپول سر کرد بعد اندازه یه گردو برداشت بخیم نکرد باز بود بعد ...

نه خیلی برمیدارن خیلی هم طول میکشه که کامل بسته بشه

تنهايي خيلى باارزشه   چون خالى از آدماى بى ارزشه      
این پستمو خوندی   عزیزم ؟ من هفته پیش یکی از آشناهای نزدیکمون عمل کرد اطلاع نسبتا کامل دارم&nb ...

تهران هستین؟ 

یه موضوع دیگه اینکه مال بعضیا طولی رشد میکنه مثل همین آشنای ما  که چون دیر مراجعه کرده بود حدود ۲۰ سانت بخیه خورد 

ولی یکی دیگه از دوستامون بجای طولی ؛ عمقی رشد کرده بود و قاعدتا نمیشد بخیه زد و ایشون هم دیر مراجعه کرده بود تا نزدیکیهای استخون دنبالچه رسیده بود ...

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️
تهران هستین؟ 

نه عزیزم 

درضمن کیست مویی خیلی شایع هست هیچ‌نگران نباش فقط هر چه زودتر بهتر.....

یه موضوع دیگه اینکه مال بعضیا طولی رشد میکنه مثل همین آشنای ما  که چون دیر مراجعه کرده بود حدود ...

مال منم ۸ساله میدونم خیلی سخت خواهدبود  

مال منم ۸ساله میدونم خیلی سخت خواهدبود    

بازم میگم 

هر چه زودتر بهتر ....

نه خیلی برمیدارن خیلی هم طول میکشه که کامل بسته بشه

آره انقد بر میدارن که هیچ اثری ازش دیده نشه برا من انقد برداشته بود که استخون لگنم دیده میشد بله چندین ماه طول میکشه تا بسته بشه ولی بعد یه مدت کوتاه قبل ازینکه کامل بسته بشه عادت میکنی و عادی میشه برات

آره انقد بر میدارن که هیچ اثری ازش دیده نشه برا من انقد برداشته بود که استخون لگنم دیده میشد بله چند ...

دارم همینجوری اشک میریزم  

دارم همینجوری اشک میریزم    

گریه نداره که دختر خوب

منم بیشتر از ده سال داشتمش و همش میترسیدم 

اصلا فک کن میخای بری دماغتو عمل کنی برا دماغت گریه میکنی

مهم اینه که یه عمر راحت میتونی بشینی بدون هیچ دردی

تجربش رو داشتی؟ 

ای سخته ودردناک مراقبتشم بله دردناکه ولی خوب راحت میشی اخرش عمل نکنی دردش امانتو میبره

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
گریه نداره که دختر خوب منم بیشتر از ده سال داشتمش و همش میترسیدم  اصلا فک کن میخای بری دماغتو ...

اخه عمل این از عمل بینی هم سختتره. مال شماهم باز بود؟ من میخوام به دکتر بگم برام بخیه بزنه اگه قبول کنه

اخه عمل این از عمل بینی هم سختتره. مال شماهم باز بود؟ من میخوام به دکتر بگم برام بخیه بزنه اگه قبول ...

عزیزم من ۱۷ روزه عمل کردم چون کیستم کوچیک بود و تمیز برام بخیه زد،من خودم استرسی هستم،هنوز بعد از ۱۷ روز آبخون میاد از بعضی قسمتا کامل جوش نخورده،ولی درد و اینا ندارم،همشم میترسم عود کنه.برو عمل کن چون به هر حال باید عمل کنی و هرچقدر دیرتر عمل کنی عملت سخت تر هست

2790
2823
2791
2779
2792