2821
2789
عنوان

کیست مویی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1230 بازدید | 72 پست
من گریه نمیکردم جاش میلرزیدم.ولی گذشت دیگه،چشم به هم بزنی میگذره

عزیزم تو وقتی بخیه هاتو کشیدی درد داشت؟ 

تنهايي خيلى باارزشه   چون خالى از آدماى بى ارزشه      

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یک لحظه هست سوزش داشت ولی اینم فقط ترس داره،چیز سختی نیست

وای اینم تموم میشد راحت میشدم فقط استرس بخیه ها مونده

یک لحظه هست سوزش داشت ولی اینم فقط ترس داره،چیز سختی نیست

عزیزم منم دو روز بود از بخیه هام خون میومد رفتم پیش دکترم گفت مشکلی نیس خدا کنه چیزی نشه

شما کامل خوب شدین

من اندازع سر سوزن هنوز بازه ولی رو به بهبودم ،ببین من بخیه هام کم بود برای همین بعدش که کشید یه قسمتش باز شد و طبیعی هم هست باید تمیز نگهش داری تا خودش جوش بخوره ولی من بخیه هامو کشید کلا دیگه هیچ دردی نداشتم با اینکه زخمم باز شد.اگر باز شد نگران نشو اصلا.

من اندازع سر سوزن هنوز بازه ولی رو به بهبودم ،ببین من بخیه هام کم بود برای همین بعدش که کشید یه قسمت ...

بعداز چند روز میشه قشنگ نشست؟ خیلی میترسم واسه کشیدن بخیه هام😭

بعداز چند روز میشه قشنگ نشست؟ خیلی میترسم واسه کشیدن بخیه هام😭

ببین من خودم کلا میترسیدم بشینم باز شه ولس بعد از اینکه بخیه هاتو بکشه یک روز بعدش دیگه درد نداری،من اینطوری بودم

من کیست مویی داشتم که واقعا دیوانم کرده بود خداروشکر توسط یه دکتر طب سنتی خوب بنام دکتر کاظمی براحتی درمان شدم خدا خیرش بده شمارشو براتون میگذارم حتما برای درمان به ایشون مراجعه کنید

ایشون ویزیت آنلاین هم انجام میده

09367461816

دختر من ۱۴ سالش بود که کیست مویی درآورده بود که فکر عملش منو خیلی اذیت میکرد که خداروشکر توسط دوستان با یه دکتر طب سنتی  بنام آقای دکتر  کاظمی آشنا شدیم که واقعا همه جوره کارش درست بود و حدودا تو‌ی چند دوره دخترمو درمان کرد که دیگه الآنم هیچ مشکلی نداره  شمارشو براتون میگذارم

09367461816

2790
2823
2791
2779
2792