چندساله کیست مویی دارم ولی به هیچ عنوان جرعت عملشو ندارم چون مراقبت بعدش خییلی سخته. تو نت دیدم عمل بالیزر خیلی راحته و دوروزه کامل خوب میشی از یه دکتر پرسیدیم گفت باباهمش چرته.... کسی اطلاع داره... توروخدا اگه چیزی میدونین با بگین خیلی درددارم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من اندازع سر سوزن هنوز بازه ولی رو به بهبودم ،ببین من بخیه هام کم بود برای همین بعدش که کشید یه قسمتش باز شد و طبیعی هم هست باید تمیز نگهش داری تا خودش جوش بخوره ولی من بخیه هامو کشید کلا دیگه هیچ دردی نداشتم با اینکه زخمم باز شد.اگر باز شد نگران نشو اصلا.
من کیست مویی داشتم که واقعا دیوانم کرده بود خداروشکر توسط یه دکتر طب سنتی خوب بنام دکتر کاظمی براحتی درمان شدم خدا خیرش بده شمارشو براتون میگذارم حتما برای درمان به ایشون مراجعه کنید
دختر من ۱۴ سالش بود که کیست مویی درآورده بود که فکر عملش منو خیلی اذیت میکرد که خداروشکر توسط دوستان با یه دکتر طب سنتی بنام آقای دکتر کاظمی آشنا شدیم که واقعا همه جوره کارش درست بود و حدودا توی چند دوره دخترمو درمان کرد که دیگه الآنم هیچ مشکلی نداره شمارشو براتون میگذارم