2821
2789
عنوان

کیست مویی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1230 بازدید | 72 پست
عزیزم من ۱۷ روزه عمل کردم چون کیستم کوچیک بود و تمیز برام بخیه زد،من خودم استرسی هستم،هنوز بعد از ۱۷ ...

عزیزم من پنج ساعت دیگه میرم عمل میشه بگی چند روز دراز کشیده بودی؟ 

تنهايي خيلى باارزشه   چون خالى از آدماى بى ارزشه      
عزیزم من ۱۷ روزه عمل کردم چون کیستم کوچیک بود و تمیز برام بخیه زد،من خودم استرسی هستم،هنوز بعد از ۱۷ ...

یکی هم مال تو قبل از عمل کردنت هم  ابخون میومد یا بعداز عمل اینجوری شدی. وبی زحمت اینم بگو چند روز اول درد داره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به سلامتی عزیزم،من بی حس نخاعی شدم ۳ ساعتی طول کشید تا حس برگشت به پاهام و تونستم راه برم،بعدشم خودم اومدم سوار ماشین شدم راحت اومدم خونه،راه هم میرفتم.چون نمیتونستم بشینم دراز میکشیدم به پهلو،وگرنه میتونی راه بری بعدش

یکی هم مال تو قبل از عمل کردنت هم  ابخون میومد یا بعداز عمل اینجوری شدی. وبی زحمت اینم بگو چند ...

نه مال من هیچ سوراخی نداشت برای همین آبسه که کرد به شدت درد داشتم،آنتی بیوتیک خوردم آبسه از بین رفت بعد عمل شدم،ببین منو بخیه کرد و شاید باورت نشه فقط شب اول مسکن خوردم چون احساس کردم باید بخورم وگرنه درد خیلی کمی داشنم.یکی از دلایل اینکه دردمم کم بود این بود که بی حس از نخاع کرده بودن و تا دو روز اول(همون تایمی که میتونه اوج دردت باشه)اثر بی حسی هست

نه مال من هیچ سوراخی نداشت برای همین آبسه که کرد به شدت درد داشتم،آنتی بیوتیک خوردم آبسه از بین رفت ...

اینم بگم که هنوز زخمم بازه با اینکه بخیه شدم،ولی دیگه بعد از دو هفته رفتم سر کار و رانندگی میکنم.

یه چیز دیگه هم بگم بهت،استرس و ترسش خیلییییی وحشتناک تر از خود عمله هست.من داشنم سکته میکردم از ترس،توی اتاق عمل فشارم رفته بود بالا بهم دارو زدن،ولی هیچیییی نبود.نگرانش نباش.قراره بیهوش شی یا بی حس؟

یه چیز دیگه هم بگم بهت،استرس و ترسش خیلییییی وحشتناک تر از خود عمله هست.من داشنم سکته میکردم از ترس، ...

سلام عزیزم من الان توبیمارستانم دکترم ساعت8میاد عملم کنه توروخدا برام دعا کن عملم بسته باشه خیلی میترسم همش گریه میکنم  

عمل کردی؟اذیت شدی؟

اره والا دیروز عمل شدم امروز مرخص شدم. نه حین عمل هیچی نفعمیدم بعدش هم خیلی درد کمی دارم 

خداروشکر دیدی اینقدر بد نبود.خوشحالم به خوبی گذشته.بخیه شدی یا بازه؟

وقتی صدام زدن واسه اتاق عمل انققققققد گریه کردم همه دکترها جمع شده بودن پیشم  نه والا بخیه زدن خداروشکر

2790
2823
2791
2779
2792