2821
2789
عنوان

کیست مویی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1230 بازدید | 72 پست
خیلی سخته؟ خیلی ها میگن احتمال داره بازم برگرده راسته؟ 

سخت که هست طرف اصلا تا چند روز نمیتونست اصلا بشینه یا بره دستشویی ولی از این درد همیشه گی بهتره نمیدونم برمیگرده یا نه

هرکی لایک کنه فوشش میدم❤️😡هیچ کس لایک نکنه ❤️لایک نکنین عزیزان خانواده ❤️ لایک نکن بدم میاد😡 درخواست دوستی ندین لطفا 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من دارم ولی جرعت ندارم عمل کنم🥲

من ۸ساله دارم. ولی دیگه دارم اذیت میشم میخواستم بالیزر عمل کنم اونم میگن الکیه ای خداااااا...... 

تنهايي خيلى باارزشه   چون خالى از آدماى بى ارزشه      

ببین عفونت کنه خیلی بعدش دردسر داری تا بسته بشه و خوب بشه برو سریعتر عمل کن 

لیزرم الکیه هر دکتری بهت گفت لیزر بزن تو گوشش شاید تو ندونی چرا زدی ولی اون میدونه چرا خورده🤣🤣🤣

کام همگان باد روا کام شما نه...ایام همه خرم و ایام شما نه...

سلام 

لیزر برای موارد خیلی کوچیک و جزیی هست احتمالا

عمل هم دو نوعه گاهی با بخیه گاهی باز میزارن بدون بخیه تا خودش کم کم بسته بشه 

هر کدوم مزایا و سختیهای خودش رو داره 

الکی دلداریت نمیدم چون محل کیست مویی ناجوره 

فقط بدون هر چه بیشتر طولش بدی احتمال سرطانی شدنش هست هر چه زودتر عمل کنی بهتره 

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️
من ۸ساله دارم. ولی دیگه دارم اذیت میشم میخواستم بالیزر عمل کنم اونم میگن الکیه ای خداااااا......&nbs ...

منم پارسال یبارعفونت کردرفتم دکترعفونتش خوب شدعمل نکردم

الان براشماعفونت کرده؟

یامیشینی اذیتی؟

ببین عفونت کنه خیلی بعدش دردسر داری تا بسته بشه و خوب بشه برو سریعتر عمل کن  لیزرم الکیه هر دک ...

پس تو نت انقد نوشتن خوبه واسه چیه پس

خیلی سخته؟ خیلی ها میگن احتمال داره بازم برگرده راسته؟  

درصدش کمه نگران نباش چند ماه بعد از عمل به دنبال از بین بردن موهای اون قسمت باش تا مجددا دچار نشی 

البته با مشورت دکتر

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️
منم پارسال یبارعفونت کردرفتم دکترعفونتش خوب شدعمل نکردم الان براشماعفونت کرده؟ یامیشینی اذیتی؟

چند وقتی یه بار اذیت میکنه مثلا ماهی یه هفته درد دارم وقتی هم کامل درمیاد خدامیدونه چقد عذابه

2790
2823
2791
2779
2792